Tack för att ni finns

"Jag saknar inte honom, jag karar mig utan honom i en vecka. Om han finner lycka i att supa så får väl han göra det, jag bryr mig inte. Jag är glad ändå"

Vem försöker jag lura?!
Jag låg vaken halva natten och hoppades på att få ett sms från honom, hoppades på att han skulle bry sig. Jag skrev ner massa citat på mina tapeter, varför vet jag inte. Jag har svurit att inte skicka något mer sms till honom under veckan, och jag tänker hålla det. Jag ska klara det, han behöver känna sig ägd. Jag tänker inte låta mig besegras av honom, jag tänker inte låta Kalle ha rätt. Olle ska ändra på sig, han ska det! För jag tror på honom :( Jag luktade även på hans tröja, vilket jag också sagt åt mig själv att inte göra. Då rasade allt. Jag kände mig mer ensam än jag gjort tidigare. Det vill säga när han var på festival i somras i två veckor. Men då hörde han av sig, han ringde och han svarade på mina sms. Tårarna forsade längst kinderna och jag kände att jag inte står ut mer. Mobilen lyste till, och jag for som en pil över sängen, men det var bara en varningstext: "Batteriet laddat". Jag hoppades för mycket på att det skulle vara Olle som skickat ett sms. Jag visste innerst inne att det aldrig skulle ske. Och ah, i morses fanns inget sms. Det var helt tomt. Och det gjorde fruktansvärt ont att se det.
Igår var jag med Zarah och Tony. Vi skulle egentligen bara fikat, men va med dom hela dagen istället. Jag behövde det, jag pallar fan inte en natt till ensam. Jag kommer fan ta kol på mig själv. Vet dock itne vad jag ska göra idag än. Måste läsa historia!!! Men jag orkar itne det. Kanske drar till Carina, men helvete... Sandared >__< Men skärp dig, Jusse!  Tänk på Avril (i) "I'm not gonna cry about some stupid guy, a guy who thinks he's all that" Jag älskar henne.

Tack för er som bryr er<3
Kan ju säga att ni står rätt jävla mycket högre upp på älska-listan än Olle :-/
Tack för att ni finns!

Hej Helvetet

Vad ska jag ta mig till ?! Jag vet inte vart jag ska vända mig, jag vet itne vad jag ska göra, jag vet inte någonting! Alla åker bort, nästan inga vänner kvar i Borås längre. Blir så jävla less på allt. Och Olle svarar inte på mina sms typ, och gör han det så skriver han inget viktigt. Han frågar inte hur jag mår, vad jag gör, vad jag har gjort eller hur allt är. Han skriver inte att han saknar mig eller att han älskar mig heller. "Fuck va töntig hon är, han har vart borta i en dag!" tänker la du. Men nu är det såhär att jag träffade Ted igår och satt med honom på Lilla Krogen. Tog en Smirnoff Ice och tre shots. När jag kommer hem så får jag världens utskällning för att ha vart på krogen en vardag. Får höra att jag är dum i huvudet, att jag inte klarar av någonting, att jag är omogen och att jag gör jag det en gång till så skickar dom ut mig i skogen så jag fryser ihjäl. Då kom allting:
* Olle är i skottland, kommer inte hem förrän på söndag
* Rania är i Göteborg hos Andie resten av lovet
* Maria åker till stugan på onsdag (i morgon) och ska vara där till lördag
* Ville och några åker till Köpenhamn på onsdag (i morgon) och stannar där veckan ut
* Jag är ovän med Emmelie, och antagligen Lillen också, på grund av Olle
* Jag är ovän med Jesper, för min morsa ringer till honom när hon är full
* Jag ska läsa 250 sidor i historia innan lovet är slut
* Har ingen aning om vad jag ska göra på Halloween
* Mamma och Pappa är sura som as
Och då ville jag ha tröst av Olle, men han svarade inte på mina sms. Förrän 3 ½ timma senare när han sa: "Jag såg dina sms nu, har inte hört att jag fått några".
1. Han frågade inte hur det var med mig eller någonting.
2. Han svarade inte på mina tidigare frågor jag ställt under dagen.
3. Han skrev inte att han älskar mig, trots att jag skrivit det som en idiot i varje sms för att jag behövde höra det.

Jag orkar snart inte mer, jag kommer stänga in mig i ett tomrum eller nått...
Helvetet, here I come


image13

Glasgow imorgon

Men inte för min del. Fast det är kanske inte jätte fint väder där nere direkt.. Regnigt har jag hört. Men jaja. Jag och Olle gick på bio i fredags (1408 av Stephen King), det kändes som en bra början på ett tragiskt slut. Eller ah, slut o slut. Han kommer tillbaka om en vecka. Har för övrigt vart med Olle hela helgen, och det känns gött så att säga. Fredag o halva lördagen var vi hos mig, sen kommer hans syrra Jennie och hämtar oss så åker vi hem till honom. Lanar och kollar på Råttatouille eller va den nu heter. Den var rätt rolig ( i )
    Just nu känns allt jätte blä, mitt Comviq Kompis kommer ta slut när som helst, Olle åker runt 17:00 i morgon, jag måste plugga massa under lovet... BLÄ! Nu känner jag inte för att skriva mer...Har suttit o lekt i Photo Shop... Så roligt har jag haft..
image12

Julafton om 2 månader!

Inte för att jag längtar, men ändå.. Dagen har vart underbar samtidigt som den har sugit getpung. Jag var tvungen att vakna 06:45 för att olle skulle till skolan. Sen stannar jag hos honom och sover i drygt 4 ½ timma, sen kommer han hem o väcker mig igen. Så ligger vi där o gosar och har det bra. Men sen får han för sig att han ska sova, och eftersom jag var jätte pigg efter att ha svit så mycket så cpar jag med honom. Sen slutar det med att vi går ut och går, vilket ledde till att vi gick ner till sjön och sen runt och kom ut vid blomsteraffären, och gick sedan bakvägen runt vid skolan o sen in på ICA för att hämta hans lönebesked. Sen gick vi hem till honom igen och sov, sen drog jag hem.
På promenaden gjorde vi dock något underbart ^^ Först satte vi oss på vid sjön på en båt, det var regnbåge, fast bara en prick. Typ ett moln som var en regnbåge. Sen kastade vi löv upp i luften :) det kändes mysigt o så... Men denna hösten känns inte lika jobbig som förra hösten.. Det måste bero på olle ( i )

265 dagar sen första kyssen<3

Jag kärlekar dig, Olle Andreasson. Hösten känns på något sätt så underbar
image11

En grön rubin!

Så kan man väl inte säga?!
Tänkte att det var dags att blogga igen. Ska in till stan 17:30, det är demonstration på Stora Torget här i Borås om ordningsomdömen. Vi håller på dig, Frick!
Men okej. Jag måste säga att jag mår jävligt dåligt just nu. Du kan tycka att jag är pucko i huvudet eller vad fan som helst, men det beror på följande; Olle ska utomlands, till Glasgow i Skottland. "Det är väl inte så farligt" tänker du, men för mig är det det. Det är inte det att jag inte litar på honom, eller jo. Men jag vill gärna göra det, men jag är rädd för att skapa ett för stort förtroende för någon igen. Jag vet att han inte är som dom andra fittorna jag haft, men jag är rädd ändå. Var hemma hos Tony igår, Jesper var där också. Vi satt o snackade lite o så om detta. Jesper kollar mina sända sms, och börjar skratta jätte högt: "HAHA, Bellini tror att Olle ska vara otrogen nu när han reser bort! Det kan jag ju säga att dom tre kommer ju pippa järnet där nere. Jag är också kille, vet la fan hur dom funkar." Jag fick gråten i halsen och sa att jag ville ha tillbaka min mobil, vilket jag inte fick med en gång. Tårarna började forsa längst kinderna på mig o jag vände bort huvudet. Då sa Jesper att han bara skojade, men jag vände inte tillbaka huvudet för det. Det enda jag sa va: "Det var inte kul, jag låg vaken hela natten och grät för just detta. Det är inget du borde skämta om". Sen försökte Tony komma in i bilden. Han hade vart där för nått år sedan och försökte trösta mig med meningar som "Men Jusse jag har vart där. Man vill inte sätta på dom tjejerna där, dom är bara äckliga, fula och tjocka. Jätte vidriga". Men det hjälpte inte så bra.
Sen lyssnade jag på Håkan Hellström - Vi två, 17 år och fick en klump i magen, någon slags oro. Jag fattar itne varför? Men jag fick upp en bild på Olle, helt plötsligt mådde jag jätte dåligt. Jag fattar ingenting O_o Rätt obehaglig  känsla, speciellt när jag inte vet vad den vill.
Ska kanske sova hos Olle sen, jag vet inte. Men vi är typ lediga i morgon, så det gör nog inte så mycket om jag sover över. Vi ska träffas vid 18:00 nu i stan på demonstrationen. Sen får väl vi se vad som händer efter det. Fuck va ont i magen jag fick av låthelvetet. Jag fattar inte!?

Grattis Olle Andreasson (fast igår)

Jag köpte ett silverhalsband (en länk) och en me-to-you nalle... dyyyyra grejer, men det är han värd<3 han är värd alla mina pengar om det nu skulle vara så =)
    Det va så att när jag satt på bussen till honom igår, den som gick 18:40 från södra torget, så fick jag en klump i magen. Kändes som att jag inte skulle klara av det här, kändes som att jag ville vända och åka hem igen. Jag fick den där pirriga känslan, den där nervösa,osäkra och blyga känslan, fjärilar i magen så att säga. Den var underbar att uppleva, men jag hade ett helvete med att få bort den sen när jag gått av bussen. Jag spottade ut mitt tuggummi och tog ett djupt andetag. Varför var jag så nervös och orolig? Jag hade ju åkt till honom så många gånger förr? Det kan dock ha vart för att han fylld år och att jag hatar fördelsedagar i största allmänhet. Att ge bort eller få saker av vänner/pojkvänner. Jag har någon slags skräck för det, vet inte varför. Nästan samma slags skräck som jag har för att äta hos vissa personer. Ta bara de stunder jag vägrar kliva över Olles tröskel från hans rum, när han försöker få med mig till köket för att äta. Han får lyfta mig ut ur rummet :-/ Jah, welcome to the world of Juxxe-Mini
   
Jag sov för övrigt knappt någonting inatt, för min kära Olle till pojkvän snarkade hela natten i mitt öra. Sen var grejen den att jag och Olle kollae på en film vid namnet "Prestige" som handlade om magiker och hur dom avslöjar sina trick osv. Jag låg o grubblade på det rätt länge också. För den ena teleporterade sig själv, o han va två st. Eller ah, det va han egentligen inte. Men men, en helt sevärd film ( i )
    Eftersom jag sov så dåligt så hade jag ont i huvudet hela skoldagen idag (eller ah, den lilla stunden jag var där). Jag och Maria sjukanmälde oss vid, ja va kan klockan ha vart, tolv? Så hade jag så ont i magen att jag knappt kunde gå, nej det va inte mensvärk. Och nu ska jag snart lägga mig i min säng, helt ensam utan Olle. Det kommer kännas så ensamt, eftersom sängen är så stor. Hämtade min 120 säng i söndags, tror jag nämnde i förra inlägget att jag skulle göra det. Olle va massa snäll och hjälpte till. Men vi har inte invigt den än!  Dålig stil. Men men... Köss o smek

Grattis Carl Andersson

Ja, han fyller ju trots allt 18år idag.
Jag söp mig full som ett svin igår, medans Olle var på Bäckäng. Idag är det hans tur att supa sig full medans jag sitter hemma och ritar.. Så är det, kan inte göras något åt. Han kommer hit om en timma, lite mer. Alltså 23:40 bussen från stan. Så fyller han år på måndag.. Hoho.. Så kan det gå.
    Ska få en ny säng tomorrow, 120 säng! Fatta nice, jag har en 90 just nu. Har man en 120 säng så räcker det gott o väl som dubbelsäng om amn skulle flytta ihop med någon eller dylikt. Den är dock begagnad, min kusin har sovit i den tre gånger! Men det rör inte mig, hon har förhoppningsvis INTE knullat i den.
    Nu när jag sitter här funderar jag på vad fan jag ska göra i en timma o lite till...?? Jag ska nog lägga upp min bild jag ritade på Link och Zelda.. Jaja, måste la bädda nu.. Har inte gjort det sen Olle åkte vid halv fem.
  
Min bild till vänster, orginalbilden till höger


*Vinkar*

Hejdå Kalle ;-/
Lite surt detta ändå, att du inte kunde vara min vän trots allt. Men jag förstår inte varför du ska ge mig dessa blickar och knuffa till mig när du kommer gåendes. Du vill fortfarande någonting? Du skrämmer mig, jag tog ett eget beslut. Det är många som är besvikna, men jag tyckte att jag behövde dettta för att må bra själv. Han har gjort framsteg, och det glädjer mig att se och höra det.
    Maria, som inte visste vad jag och olle pratat om, sa i går att: "Olle var jätte trevlig idag". Jag blev jätte glad när jag hörde det, det värmde riktigt. Om det nu är så att jag har fått honom att göra framsteg, så tycker jag att du ska vara stolt över mig, Kalle. Stolt istället för att dra dessa yberdissar som du snackat om. Hur mycket bättre är du själv nu då? Du gör mig besviken :( Jag kanske gjorde dig besviken också, men detta tyder ju bara på att du utnyttjade mig? Eller har jag fel? Men men, är det så här du vill ha det så är det så. Jag kan inte göra mycket mer. Svider att se dig i skolan i alla fall, saknar att se dig skratta ;-(

Aldrig mer!

Så det är så. Från 22:35 - 01:15 gick ja goch Olle i stan och pratade om allt. Det var det vi behövde. Jag är så lycklig över att du tog tag i det, för det hade inte jag gjort. Jag hade antagligen låtit det flyta ut i sanden. Jag orkade inte med mer. Men jag har även insett mina fel, och det har även du gjort. Jag hoppas du tog in allt jag sa, för det var det som var meningen.
Jag tänker inte säga hur detta gick till eller någonting. Jag vill bara att de som lser det här ska veta att jag mår så fruktansvärt bra nu, har inte mått sähär bra på länge. Allt känns så nytt, fräsht och uppbyggande. Jag känner hur vi växer, hur vi blir större och bättre. Jag antar att det är så det ska kännas =)
Jag fick ett sms som jag aldrig trott att Olle skulle skriva, det handlade om framtiden. Jag trodde inte mina ögon när jag läste det. Vi ska inte misstolka och förstöra detta igen, aldrig mer!

Sms:et av Olle

image8

Det är över nu

Så lågt,  alla borde få veta vad du gjorde. Men jag tänker inte lägga ut det här, för jag orkar inte bry mig om en sån människa som dig.  Inte än i alla fall.. Fast jag har ju fått tillbaka mina dildos (i)
Möhippan var för övrigt hur kul som helst. Drog på krogen och jag blev dyngrak. Sen sov man typ två timmar hemma, sen ah. Sen va det skola klockan 8 i morses. Jag och Kalle kasnke ska på Resedent Evil 3 sen ikväll, får se. Annars kikar vi nog film någon annan stans elelr nått

Men som sagt, Olle. Det va ju tråkigt att det skulle sluta såhär.

Inte ett enda ord...

2007-10-03 22:46:32
"Vill du förtsätta att ha något mellan oss så hör du av dig.. Nu, ringa"
Jag kan inte ringa efter klockan tio, pappa dödar mig för han måste sova. Jag väcker honom om jag går i trapporna. Varför ska du hotas? :'(

2007-10-03 22:59:30
"Detta är mitt sista sms och jag ber dig att lyssna på mig.. Antingen så reparerar du det du har ställt till med eller så struntar du i det.. Det är upp till dig och du kan ringa och det vet du."

Men jag ringde inte. För jag hade inte möjlighet till det. Och nu har jag inte hört ett enda ord från dig. Men jag tänker inte höra av mig och alltid komma krypandes. Jag tänker inte göra det. Det är din tur, även ifall det va jag som började. Men jag tycker du gör fel, har bara svårt att formulera det. Förlåt, eller nått.

Jag har precis kommit hem, har hämtat skor osv nu hos Caroline. Precis vid Bäckäng. Jag nämnde inte ett ord till Olle om att jag var i närheten, för det skulle inte han ha gjort. Han säger aldrig vad han gör, jag måste fråga. Nu tänker jag göra likadant. Så ska du få höra från andra vad jag gör. Helveta vad sur och ledsen jag är. Dessutom är det röv att du har en kategori på msn där tjejer du har chansen att få placeras. Bland annat mig. Jag hoppas verkligen att jag inte ligger där längre.
Fan ta dig

"Du får skylla dig själv"

Det är allt jag får höra. Allt blev skit nu ikväll igen. Helvete jag palar inte. Varför är allt så bra när jag är med dig och sen är allt så jävla skit när jag är utan dig? Jag orkar inte gå omkring och få ångest,jag vill inte gå mkring och oroa mig. DU SÄGER ALDRIG NÅGOT! Jag måste fråga dig hela tiden :'(

vad spelar mest roll, dinpersonlighet och din överlägsenhet................. eller jag?? T_____T

Café Bakgården

Där träffades jag och Olle en gång i tiden.. Vi skulle göra ett repotage om Café Bakgården. Jag va så pirrig, vi satt där i flera timmar för jag pallade inte att spela in min röst på bandet när han satt där. Haha, det va tider det. Snart ett år sedan.
    Nåväl, vi gick dit igår. Och fikade för förstan gången tillsammans. Vi har inte gjort det innan. Vi gick till Orion en gång för vi missade bussen. Så kastade han i sig en hallonpaj med vit choklad. Så det kallar inte jag "gå o fika". Men ah, detta gjorde nog bra för oss båda. Samtidigt som det var mysigt och trevligt, så var det så stelt. Vi tog upp det jag lidit av de senaste dagarna och försökte komma fram till något bra. Jag har fått en hyfsat bra uppfattning och "sanning" om det jag ville veta. Sen pratade vi om hur jag tycker han behandlar andra människor. Det blev nog rätt känsligt för honom, men tillslut kom vi faktiskt fram till något på den punkten också. Han ska försöka bättra sig. För jag sa att jag skäms över honom. Det kanske fick honom en tankeställare. Eller jag hoppas verkligen det.
Efter fiket gick vi mot bussen, och jag skulle med honom hem bestämde vi två minuter innan våra bussar skulle gå. Men när vi kommer till Särlaskolan så plingar han. Han var tvungen att pissa ;P Så vi går av där och han pissar. Men nu va vi tvungna att vänta till tjugo i åtta, alltså en timma. Så vi gick bort mot Ramnaparken och Borås museum. Det var mysigt, eftersom jag sällan är där. Sen föll mörkret över oss och det började bli kallt ute. Då var det dags att gå till bussen. Träffade Robin Enqvist på bussen till Sandared :) När vi kom hem till Olle kollade vi på Heroes och Family Guy. Vi hade även kommit fram till tidigare under dagen att vi ska se Resedent Evil 3 nu i helgen. *Längtar*

Idag har jag itne gjort så mycket. Vaknar av att Olles mamma ropar att vi ska gå upp tio över sju och bussen går 07:25. Det är svinkallt i rummet för vi hade öppet fönstret under natten. Så får vi rusa till bussen, för Olle är så fåfäng att han var tvungen att platta sitt hår. Träffade Robin idag igen på bussen och Calle. Calle hade för övrigt inskaffat en ny mobiltelefon!? Sen skiljdes vi åt i stan och jag begav mig hemåt.
    Jag beger mig sedan till Björkäng för min engelskalektion. Träffade Kenta på bussen och snackade massa skit med honom. Efter nästan hela lektionen säger en våra lärare (vi har två lärare för våran klass vill vara uppdelade) att hon måste gå ner till Bäckäng och ha en annan lektion. Jag och Alex får för oss att dra också, men utan att läraren för reda på det. Så precis när hon lämnat datasalen springer vi ut. BOOM!! Jag springer nästan in i henne. Vart fan kom hon ifrån?! Så säger hon att vi ska gå till Marie (våran RIKTIGA lärare såa tt säga). Så hon tar emd oss dit, öppnar dörren och säger: "Hey Marie, I got two girls here that tried to escape". jag och alex kolar på varandra och båda har i tanken "SPRIIIIING" (värsta läget i och med att läraren gått in i klassrummet för att hämta sin jacka och marie befinner sig också i klassrummet. haha, sååååå kul. Det va fan dagens.
Har även köpt ett puder och en fundatioon idag. Dom ruinerade mig fan >__< Blä...

Detta började ju bra...

Jag klarar ärligt talat inte av det här... Jag pallar inte.. AAAAAAAAAAHHHHHHH!!! Varför varför varför... kan jag inte bara glömma...?? All rädsla, all falskhet, all osäkerhet... varför ska det komma tillbaka nu?? :'( jag trodde det var borta nu ju. Trodde jag glömt. Men att du ljög, att du utnyttjade, att du förföljde, att du rotade i mitt liv !! Jag kank itne förtränga det... Det är hemskt. SKANDAL! jag vill inte minnas.
Detta får allt att kännas så oäkta, som att jag bara är något slags vad som du slog. Som ett mål du hade för en kortare period. Visst, jag säger inte att det är så nu, men det känns så om amn tänker tillbaka. Jag har inet fått reda på varför, varför och varför!!! Jag måste få veta, men jag vill nog inte veta.. Gud, för fan hjälp mig T___T Känner mig så utnyttjad i sånna här tillfällen. Det är sjukt. Vet inte vart jag ska vända mig heller. Vågar inte säga något till dig, för då kommer du bara tycka jag är konstig och mesig som inte kan släppa det. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Försökte verkligen få fram det till dig nu ikväll, emn du kan tydligen inte se genom mig på det sättet jag trodde, som du SJÄLV trodde. Men jag är itne så svag som jag låter, jag ÄR inte det... Jag klarar mig utan honom om det ska vara så. Men jag vill ha honom för jag känner att han betyder något för mig, jag behöver honom. Jag vet bara inte om han behöver mig på samma sätt T___T
Och all den där jävla statusen du tror att du har... DET ÄR HELT SJUKT!! va fan är det med dig??!! T__T Sluta gå omkring och tro att du är den bästa människan på jorden, det finns miljontals andra människor som har ett hjärta stort nog för mer än en människa. Det finns människor som accepterar andra människor. DOM människorna ser jag som hjältar, som vågar hjälpa andra människor och vara utåtriktade och kunna släppa in andra människor. DET kallar jag övermänniska. Du är ingen människa så som du håller på.. Jag förstår bara inte.. Snälla, få mig att förstå varför du vill vara sån...
Ah, jag orkar inte skriva ner allt här.. Fan om allt kommer fram, va fan tänker jag med.. ÅÅÅÅh.... Jag ska fan lägga mig snart tro jag..

Jag älskar dig Olle, tro inget annat. Då tror du fel.
Men vi måste fan prata om det här, väldigt snart <3

På god väg, men långt kvar

Har solat och städat idag. Det känns som att jag just tagit ett steg uppåt, känns som att jag kommer klara av någonting stort snart. jag kommer klara av det själv, utan någon hjälp. Det är sjukt.
Snackade lite med Daniel igår om det, om hur jag tänker gå till väga för att kunna förbättra mig i alla situationer osv. Han tyckte det lät bra, och det känns bra för mig att någon står på min sida. Olle sa däremot: "Jag tycker inte du ska blogga du är mer en bdb människa. Jag har inte kollat din blogg och tänker aldrig göra det heller". Det var inget positivt där. Jag nämnde nämnligen att jag tänker blogga mig fram, men allra mest ska jag skaffa journaler och arbetamig framåt. Men jag fick inget positivt från Olle på den kanten.
Jag har fått höra hemska saker idag, jävligt hemska saker. Jag har även sagt hemska saker bakom en persons rygg. Men dessa hemska saker ska inom en viss tid fram till personen. Jag ska säga det, för det är precis så jag tycker. Men jag känner även skulden att det är mitt fel att han kommit så långt, jag vill sätta stopp för det. Andra människor far illa av honom, jag tycker inte det är rätt. Det är inte rätt att se ner på andra människor och döma andra människor. Men vi får se hur det går.
I morgon ska jag köpa mina pärmar och journaler. Jag ska börja skriva på riktigt, ta vara på mitt liv och planera. Kunna sätta gränser och se mina möjligheter. Detta ska bli kul o se om det blir något resultat :)