Inte ett enda ord...

2007-10-03 22:46:32
"Vill du förtsätta att ha något mellan oss så hör du av dig.. Nu, ringa"
Jag kan inte ringa efter klockan tio, pappa dödar mig för han måste sova. Jag väcker honom om jag går i trapporna. Varför ska du hotas? :'(

2007-10-03 22:59:30
"Detta är mitt sista sms och jag ber dig att lyssna på mig.. Antingen så reparerar du det du har ställt till med eller så struntar du i det.. Det är upp till dig och du kan ringa och det vet du."

Men jag ringde inte. För jag hade inte möjlighet till det. Och nu har jag inte hört ett enda ord från dig. Men jag tänker inte höra av mig och alltid komma krypandes. Jag tänker inte göra det. Det är din tur, även ifall det va jag som började. Men jag tycker du gör fel, har bara svårt att formulera det. Förlåt, eller nått.

Jag har precis kommit hem, har hämtat skor osv nu hos Caroline. Precis vid Bäckäng. Jag nämnde inte ett ord till Olle om att jag var i närheten, för det skulle inte han ha gjort. Han säger aldrig vad han gör, jag måste fråga. Nu tänker jag göra likadant. Så ska du få höra från andra vad jag gör. Helveta vad sur och ledsen jag är. Dessutom är det röv att du har en kategori på msn där tjejer du har chansen att få placeras. Bland annat mig. Jag hoppas verkligen att jag inte ligger där längre.
Fan ta dig
Konst Blogglista.se Personligt bloggar Personligt


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0