* B... som i Beautiful

Och min pojkvän är beautiful.

Jag sitter nu i mitt rum och är ganska rastlös av mig. Jag har skolkat jätte ycket nu det senaste, förstår inte varför jag inte tar skiten på allvar nu när jag faktiskt behöver det som mest. *Slå på sig själv* Jag tänker mer än vad jag gör saker och det är ju inte så jätte bra. Fast tänka är ganska slött ( i ) Och igår klippte jag Kievens hår lite, han tvingade mig nästan. Men det blev väl okej hoppas jag.

I natt drömde jag något jätte konstigt, typ lite Silet Hill varning. Gick man in ensam i ett rum så ändrades hela omgivningen, det blev mörkt och man kom bort ifrån alla och det var en helt annan tidsgöjs och det kom fram massa monster. Jag var instängd med tre andra i ett hus, Kieven, Jesper och Anto's Sara ?!?! Jag var jätte kissig och behövde kissa men vågade inte gå på toan med stängd dörr med rädsla av att mörkret skulle ta mig. Så ah, utanför fanns en pissoar, där jag bad Kieven ställa sig, så kissade jag med öppen dörr. Bla bla bla.. När jag vaknade vågade jag knappt kolla runt i rummet, och jag svor att jag hörde ljud, typ stönanden osv. Sen måste jag ha somnat igen för jag hörde ljud från badrummet. Duschen startade och det lät jätte mycket. Dessutom var jag ensam hemma (i drömmen). Och jag gick ut i hallen och skrek med darrande och klen röst "Vem är på toan!? VEM ÄR DET?!" Så Stängdes duschen av och lampan släcktes och NÅGOT gick långsamt ut från badrummet och började gå upp för trapporna. Sen måste jag vaknat igen.. Och då hörde jag röster igen, och jag vände mig om och la mig mot Kievens bröst samtidigt som jag bluindade jätte hårt, shit va rädd jag var. Det bästa var att han besvarade det, han vaknade! Och han kramade om mig jätte hårt och pussade på mig. Sen kom jag fram till att ljuden jag hört var pappa som höll på nere innan han skulle till jobbet.

Igår formaterade jag min dator och bytte moderkort, så jag fick ladda ner massa program osv igen. Laddade ner det nyaste msn och jag blev helt galen på det, så jag har ägnat jätte mycket tid idag åt att hita Live Messenger 8.5, och tillslut hittade jag det. MEN det är på engelska, vilket gjorde mig besviken. Men skit samma. Jag har bara väldigt svårt för förädringar. Och igår när jag skulle bestämma upplösningen på bildskärmen så fick jag också spel, för jag hittade ingen som va bra, och gjorde jag det så blev all text osv avlång och ah. Kieven blev grinig på mig för att jag aldrig blev nöjd. haha.

Nu är jag jätte hungrig och mamam har precis vart och handlat. Så jag ska la ner o kika om vi har nått gott bröd.
Ciao!
Konst Blogglista.se Personligt bloggar Personligt
Trackback

Postat av: Rania

Nya msn suger rövhål xD

2009-02-23 Kl: 14:03:25
URL: http://rania.synvinklar.se/blogg

RSS 2.0