* Första bilden i kategorin "Teckningar"

För att göra min nya kategori "Teckningar" aktiv, så måste jag själklart lägga till ett inlägg med en teckning :)

Detta får bli på min kära pojkvän, Kieven.
Obeservera att bilden inte är klar än.....


[Orginalbild... Man ser inte alal detaljer... För er som såg bilden i färg
-det var för att jag hittade den sen efteråt. Det var denna jag gick efter]



* Första advent

Fast det var igår.... Men jag hann inte lägga upp detta igår... Men i alla fall.. Det är helt sjukt vad tiden springer iväg. Känns som att det var förra veckan jag och Kieven firade ett år tillsammans. Och det känns som att det var igår jag fyllde 20 och hade min fest. Snart är det jul...... Galet. Men detta året har vart fantastiskt. Har dock hänt massa skit, men jag ser det inte så. Det bra väger över det dåliga. Men det gäller att inte glömma det som vart dåligt, för de dagarna har gjort en mycket starkare som person.

Well, igår fick jag fiffla ihop en egen adventsljustake eftersom vi bara har en här hemma, och jag och Kieven ville ha vår lilla egna. Så jag tog massa spegelsplitter och värmeljushållare och la ner det i en ugnsform ^^ Sen satte jag i två polkagrisar... Ville haft små tomtar i också, men orkade inte leta fram de små julsakerna. Dom ligger längst upp längst in på någon hylla någonstans tror jag....

Då var första advent passerad...


* Krogkväll på Trägårn

I lördags satt ajg och Kieven och drack lite Corona med skuren lime i. Ehm, lite efter det drar vi till Rania på förfest. Det var trevlans. Massa flum. Sen testade jag hennes systemkamera också <3 Lensbaby-objektivet var fett jävla nice. Sen blev det trägårn, där träffade jag massa gamla vänner. Skitkul :)






* Vaccinerad


EXAKT en sådan här spruta fick jag... Läskigt..

"Är du redo?"
"Jag hoppas det...."
*schpjuth*
"Då var det klart."
"Var det allt?!"
"Ja, det var allt."
"Meh..."

Äntligen... Åkte till vårdcentralen på Sjöbo i stället. Mycket trevligare folk och det gick snabbt och smidigt. Än så länge har jag inte fått några biverkningar. Aja, jag var jättenervös osv. Men sen var det chill. Efter det åkte jag och Kieven till systemet, sedan Campino och efter det City. Nu har jag plockat in massa tvätt i garderoben och Kieven sitter o spelar. Börjar få lite lätt huvudvärk... Gah.. Jag får tänka på annat ist. Ha en bra fredagskväll, hörni!


* Så jävla bitter....

Det är bara itne sant.... Jag tar bussen upp till Fristad. MEN den åker förbi Asklanda mot det "nybyggda" området (det var nybyggt för typ 4 år sedan) och stannar där?! Sen när den kör tillbaka så åker den itne till stationen i Fristad?!?!?!?! Jag får ffs hoppa av vid Gula Skolan och GÅ bort till Centrum... När jag kommer till vårdcentralen så fyller jag lite hastigt i en lapp, det var en gubbe som slank in före mig dock. Sen ställer jag mig i kö. "Vi har 5 sprutor kvar!" ropar dom ut. Vi är sex. Sen blev vi sju. Det stod fem personer framför mig. Jag kokade av ilska. Här hade jag gått igenom ett helvete för att komma dit, så körs jag iväg det första jag gör.... DAMN!!

* Nu gäller det!

Wiiiieee! Nu ska jag ta bussen upp till Ftristad Vårdcentral och ta sptruta.... *läskigt* Hör av mig sen om jag fortfarande lever... Baii!!! <3

* Ny kategori....?

Jag funderar på att göra en ny aktegori för teckingar osv? Vad tror ni? Hmm... Blir nog lite senare i så fal ^^ När jag samlat ihop biler på teckningarna :O

* Arceus

Igår kollade jag och Kieven på den nya Pokémonfilmen: Arceus and the jewel of life. Den var bra, men jag är lite besviken över att jag inte fick se den på svenska ^^ Rösterna är så mesiga på engelska... Aja, rfyrt filmen ville jag verkligen ha Arceus. Han är supergrym verkligen. Längtar tills dagen kommer då jag kan fånga honom <3


* Pyssel av toapapper

Ja jag är ju rolig...... Julpyssel av toapapper ^^ Maha..


* Me and my blog!

Så fräck t-shirt! Ärligt talat^^ Jag blev fan glad :D haha. Men så jävla komiskt var det. Jag skrattade så mycket att jag grät. Nattis och Kievens mamma hade köpt denna t-shirten till mig. Haha.. Sötisar! ^^ :*


* Underbar helg

Idag är inte en av de bästa dagarna i mitt liv känner jag. Jag ska ta mig till Fristads vårdcentral vid 13.00 har jag bestämt, för vaccinet mot svininfluensan. Igår bakade jag bullar... Ah... Dom blev väl okej, blev för lite fyllning bara.. haha. Aja...

Helgen har vart sjukt mysig och bra. I fredags stack jag och Kieven till systemet och köpte en låda vin (Black Tower ocf) och satt och pimplade vin hela kvällen, med gifflar och chips. Så jag var bakis i lördagas........ På lördagskvällen får Kieven för sig att vi ska in till ICA Kvantum i knalleland och köpa chokladmunkar. Men vi köpte två öl och köttfärs i stället. Så gjoorde Kieven köttbullar :3 Men så hade vi ingen spagetthi hemma!!! Utan bara ideal makaroner..... Så jag skickade iväg mamma, så hon fick gå över till grannen och låna spaghetti ^^ Så hade vi lite vi över från fredagen... Myspys!




* Lars Winnerbäck i Boråshallen 19/11 2009

Här följer bilder och ett videoklipp som knappt kan beskriva hur underbar kvällen var.
Scenframträdandet var helt obeskrivligt bra och Lasse var bättre än på länge.
Jan kunde inte sitta still en sekund, power! Yeeaaah!!

Detta plus Kieven bredvid verkligen det ultimata.
Tack så jättemycket, älskade Kieven <3















* Gummistövlar







Jag har då aldrig tyckt om gummistövlar. Men jag har flera gånger gått förbi de här stövlarna när jag varit inne på Rusta. Leopard, det säger ju allt. Asfräcka!


* You're so naive and you're too young to understand...

Allt är kaos och upp o ner... Eller nej. Att du säger en sak och gör en annan.... Förutom det så är allt bra.

Du är dum, korkad och helt.... Neh, finns inga ord... Mitt hjärta gråter, jag vet inte hur jag ska göra. Svek, frustation, besvikelse, sorg och en massa annat... Det försvinner inte, det är precis samma som igår.

Jag tyckte det gjorde gott att träffa Carina idag. Prata av mig och skratta och lägga lite vaga planer. Även kul att träffa Sara på bussen hem. Vi skrattade hela resan åt bilder som hon och hennes kompisar tagit under dagen. Jag har saknat att skratta på det sättet.

Efter lite tänketid idag har jag kommit fram till att variation är vad människor behöver i livet. Samma sak, dag ut och dag in.... Det funkar inte. Jag vill inte ha mysiga hemmakvällar varje helg. Sure, det är mysigt. Men precis som med jobbet, så tröttnar man om det inte händer något nytt. Jag tycker det känns jätte roligt på jobbet nu när jag vet att varje onsdag ska jag få jobba med min storebror. Det blev genast så mycket roligare.

Man får ta ett steg i taget, inte allt på en gång. Bryta rutinerna lite lätt, sedan vandra uppåt och avancera sig lite..

Det vill jag... Jag tror snart att det är något jag kommer kräva.... Förbaskat också..

* Kieven goes... Elite?


hahaha... Kieven testade min Keyboard.. Här spelar han Journey, men ah... haha...


Här leker han trummis...

* Tjockis katt

Min katt sitter roligt när hon tvättar sig :3






* Den oändliga historien

Org. Titel: The Neverending Story.

Jag älskar Videomix (fast numera heter det Hemmakväll). Jag minns denna filmen sedan jag var liten, välsigt liten. Och nu, idag, köpte jag den på DVD för bara 69:-. Jag tycker att den är värd så himla mycket mer, om jag minns filmen rätt. Filmen gjordes dock 84, så ah... Men den är bra. Jag tror det fortfarande. Haha... Aja..


* Tjat tjat tjat

Ne nu orkar jag inte med er mer..... Ni har hållt på sendan klockan fyra, om inte tidigare... *hålla för öronen*

* Hur följer ni bloggar?

Hur följer ni era favoritbloggar?

Är det via BlogLovin' eller vad använder ni?

* Trött på jobbet

Nu känner jag mig så trött på jobbet igen.... Jag ska dock upp till Diamanten idag (3:orna). Men Patrik är inte där idag, jag ska ersätta honom :(  Det hade ju vart kul om jag kunde vara ihop med honom, hade känts lättare då. Nu ska jag vara med Elvis och kanske Simon. Av någon anledning känner jag inte för att jobba idag, även fast jag vet att jag ibland går hem med kramp i kinderna pg. av allt skratt osv. Men men. Det var tur att jag ringde till Carina i alla fall. Annars hade det blivit kaos. Och i mrogon måste jag jobba över till klcokan halv fyra. Alltså från 08:00 - 15.30. Gosh... Aja... Jag klarar mig nog. Hoppas jag.

Just nu känner jag bara för en utedag i någon stad som jag inte kan utan och innan. Gå på en shoppingrunda elelr vad som helst. Sätta mig på något mysigt  cafe och bara babbla om massa skit. Men men...Ska till skolan halv två.

* 2012 - We were warned

Jag tror att denna film, 2012, kommer bli bästa filmen sedan Dark Knight. Jag och Kieven köpte biljetter igår. Det fanns inte några bra platser kvar till premiären, men vi går på lördagen efter deras spelning istället. Jag längtar något så brutalt. Jag har sådana förväntningar från denna vilmen. Jag hoppas att den är så bra som jag tror. Att jag går ut från biografen med stora ögon och bultande hjärta.

Premiärdatum:
2009-11-13

Handling:
Mayaindianerna förutspådde för hundratals år sedan att jorden ska drabbas av stora naturkatastrofer och slutligen gå under år 2012. När de gamla sägnerna blir verklighet och människorna står inför världens ände kämpar Jackson Curtis inte bara för att rädda sin familj, utan hela mänskligheten. Det blir en omöjlig kamp mot klockan och hopplösa odds. Men Jackson vägrar ge upp trots att allt hopp verkar vara ute.

Regi:
Roland Emmerich

Genre:
Action

Speltid:
2h 38m

Skådespelare:
John Cusack,
Woody Harrelson,
Amanda Peet, m.fl.

* Present!



Det första som hände när jag kom till skolan idag var att jag fick ett paket från ett utav barnen.
"Josefin, jag har ett paket till dig!" säger hon och springer iväg. Så himla gulligt^^


Det gömde sig en liten flygdrake där inne i paketet :) Tack, Sofia!!

* Glögg och pepparkakor?

Ja det är verkligen glögg och pepparkakor jag känner för ikväll. Som tur är så kommer Kieven hit sen. Men då måste jag ha inhandlat pepparkakor. Glögg har jag redan. Bara känslan känns mysig. Sådär inför julen, då vill man ha lite mys. Helst med tända ljus och en tjock filt. Allra helst hade jag velat sitta framför en öppen brasa, men vi har ingen sådan, så jag får klara mig utan.


* Toblerone

Mmm, så gott! Men det fastnar massa skit i tänderna när man äter det bara.. Haha...
Ehm, det var allt jag ville säga. Nu ska jag spela Zoo Tycoon!

NEJ! En grej till...

Jag och ungarna hade roligt idag.. Vi kom på egna roliga historier. Typ som "Alla barnen..." osv.. Den roligaste var nog: "Helen, Helen... Du har håriga ben!" Jag skrattade så tårarna föll. Sedan försökte vi komma på Alla barnen-historier med sådana namn som barnen hade. Det var också ganska kul. Typ som "Alla barnen var döda förutom Carl, han var kannibal".

* Godnatt

Godnatt nu. Sov gott <3

* Legender i "Kasset-format"

Här har vi legenderna, i kassetformat!
Jag tyckte det var lite fiffigt när jag kollade runt och hittade detta från Erika Iris Simmons.








- Källa -

* Inget intressant

Jag finner seriöst inget intressant att skriva...?

Mitt huvud står helt still, som om det frusit sönder. Precis som resten av kroppen.... Har på fläkten för fulla muggar här nere i källarn nu... Guh, va jag fryser!! Katten hoppar upp och ner på stolen också.. "MjaaauuU!!" skriker hon. Naffsar lite gulligt i tröjärmen och sticker ner på golvet igen.

* Det är lugnt

Det är lugnt nu, tror jag. Men hjärtat klappar som jag vet inte vad. Men du gör mig glad, fast ändå ledsen. Du kan säga så beska saker, men efteråt säga så vackra saker. Jag undrar om du ens vet vad de innebär. Men jag älskar dig, och du är det enda jag behöver. Du är den enda jag vill duga åt...

* Klump i magen

Denna dagen är fylld med massa oro och jag mår inte alls så bra som jag hade velat. Jag saknar känslan av lycka just nu. Jag vill bli tröstad, kramad och förstådd. Men det funkar inte med vem som helst.. There's no one left... Att bli tröstad av Dig just nu känns så fel.

Idag är även en sådan dag där allt känns förstört. Man inser vart man kommit någonstans i livet (för min del: ingen vart alls). Efter en sak som hände igår kväll så känner jag mig tom inombords. Helt meningslös och oduglig. Jag räcker inte till, känns det som. Är jag inte "allt det där" så varför hänga kvar då? Det finns så många andra.... Så mycket annat... Världen är stor. Jag är liten. Du är större.......

I förrgår var jag och Kieven hos min bror. Lite efter att jag och Kieven stuckit, får han något anfall och får dödsångest och körs illa kvickt till akuten, där han var hela natten. Jag är orolig över honom. Jag vill inte att han ska vara själv :(

Jaja, jag får väl bita ihop nu. Ska städa lite sedan ska jag sätta mig och spela. Försvinna bort från allt en liten stund...

* Zoo Tycoon









Idag köpte jag Zoo Tycoon Complete Collection.
99:- så jävla awesome! Jag älskar RUSTA nu. Haha.

Hittade även gamla Advance spel. Plus Guitar Hero till DS för bara 199:- !!! Men jag hade inte mitt kort med mig, så jag kunde inte köpa! haha, och tur var väl det. Hade nog ångrat mig.

* Fan

Pull the trigger..
Take me to a beautiful place!



* Shaymin no. 492



Detta är en pokémon som bara kan fångas via events.
Och sådanna finns aldrig i Sverige, utan bara i typ USA
och Japan etc. MEN igår fångade jag den här hemma i
mitt hus i Frufällan. Här följer lite bilder och beskrivning:

***

DETTA GÄLLER ENDAST TILL 8 NOVEMBER 2009!


***

Först av allt så måste du ha National Pokédex och trådlöst nätverk så du kommer åt Wi-Fi.
Jaja, nu ska du få tag på "Oak's Letter".
Det gör du genom att ta dig till Jubilife City. Där ska du till tredje våningen i Jubilife TV huset.


[Klicka för större bild]



Här hittar du en TV producent som vill ställa dig två frågor.
På första frågan ska du svara:
Everyone   Happy
På andra frågan ska du svara:
Wi-Fi   Connection
Han ger dig nu Mystery Gift. Spara och starta spelet igen.

[Klicka för större bild]



Innan du klickar vidare så kolla om det står "Mystery Gift" i startmenyn.
Gör det det, så har du gjort alldeles rätt. Gör det inte det, så får du göra om.
Klicka på "Mystery Gift" för att börja.


[Klicka för större bild]



Här väljer du "Recieve Gift".
Efter det väljer du "Via Nintendo WFC"


[Klicka för större bild]



Sedan kommer det upp en fråga som lyder:
"Get Oak's letter?" Här väljer du "Yes".


[Klicka för större bild]



Nu förs "Oak's letter" över till din konsoll och när det är klart
så står det att du ska hämta ut en gåva från vilken Poké Mart som helst.


[Klicka för större bilder]



Starta nu spelet och gå till närmsta Poké Mart.
En budbärare i gröna kläder kommer stå där och det är av honom du får Oak's Letter.


[Klicka för större bild]



Kolla nu i Key Items om "Oak's Letter" ligger där.
Efter att du sett att det ligger där så sparar du ditt spel.
Det är väldigt viktigt att du gör det!


[Klicka för större bild]



När du har Oak's Letter markerat så står det att du ska ta dig till Route 224.
Dit kommer du genom Victory Road. Du vet genom den där grottöppningen som en tjock
gubbe stod och vaktade innan man fått National Dex? Ja, du ska dit i alla fall.
Längst upp på Route 224 ser du en stor sten(?) och där möts du upp av Prof. Oak och Marley.
Prof. Oak frågar vem du vill tacka. Det spelar ingen roll vad du skriver här. Jag skrev Kieven!


[Klicka för större bild]



Efter en stund förvandlas omgivningen till ett paradis med massa blommor!
Och vandrandes ner kommer Shaymin!!! Men hon springer iväg lika fort igen.
Du får åka efter henne genom en lång lång smal blommig väg genom vattnet
och tillslut hittar man henne i Flower Paradise. Fånga Shaymin med Ultra Ball.
Hon är i level 30.


[Klicka för större bilder]




Att få Sky Form av Shaymin är nog det lättaste.
Ha med Shaymin i ditt team och flyg till Flaroma Town.
Prata med den blonda tjejen som är snett upp till vänster från Poké Center.
Hon kommer att ge dig "Gracidea". Det är en blomma.
Om du ger den till din Shaymin så kommer den att förvandlas till Sky Form.
Men på natten förvandlas den till Land Form. Därför är Gracidea en Key Item.



* Nyckelhittare

Eller vad det nu är man vill hitta. Sådan skulle jag verkligen behöva på nästan alla mina saker.. Kostar runt 50:- på iBeep. Hur bra som helst. Längtat efter en sån. Man bara visslar så börjar den att blinka och tjuta.


* Jävla drakar

Som ni kanske har märkt har jag tagit bort mina drakägg osv... Jag pallade inte..
Det kändes tråkigt osv.. Jag har bättre saker för mig än att nörda
och säga åt folk att klicka på mina drakägg..

Igår var jag på Arbetsförmedlingen med Kieven. Lämnade in min aktivitetsstödslapp så att jag får in pengar sedan. Om typ två veckor elelr vad det nu är. Jag vet inte riktigt. Men pengar är bra. Mamma ska även försöka lämna tillbaka mina skor jag köpte i fredags från Deichmann. Saken var den att jag köpte stl 36, ajg har 36 på högklackat. MEN de var för stora? Ganska mycket också! Inte helt opkej. Jävla tyskar...*

* Jag leker med Gabriel!



Här försöker jag trötta ut självaste Gabriel på sin dopdag den 31/10 2009. Det har vart fullt upp i fyra timmar och jag och Kieven försöker natta honom.. Fast jag insåg att det var väldigt kul att leka med honom... Så ah... hahaha


* Pokémon Ranger

Ja! I tor5sdags köpte jag ett nytt Pokémon spel. Jag var så lycklig! Sen kom jag på att jag hade köpt fel...
Jag skulle köpt detta... Alltså första spelet av Pokémon ranger. Jag visste inte att det fanns två.



Så istället för att köpa det ovan så köpte jag nummer två i serien: Pokémon Ranger: Shadows of Almia.
Lite grinig jag blev. Men efter att ha kollat upp det så blev jag gladare!
Man får både Manphy ägget OCH Darkrai att föra löver till Pokémon platinum! Plus en Rilou med en speciell technical machine. Shittans!!


* En kurs om filippinska språket?

Ja, det hade vart väldigt roligt tror jag. Men efter att ha sökt i snart en timma på google
så börjar jag tvivla på om det ens finns... inte i Borås i alla fall.. Men det hade vart superkul! :)



* Halvdöd katt.....



Härom dagen så låg Tenshi och sov... Haha... Söt katt.. Kul att jävlas med henne när hon är trött.
Plus att hon ligger så knas när hon sover...!!