* Nytt drakägg!

Mja... Det gamla dog..... Ni är kassa!!
Klicka på mitt nya.....

Adopt one today!


* Stjärnskådning

Jag och Kieven tog oss ner till sjön igår natt. Där la vi oss på en bänk och kollade upp mot stjärnorna.
Sen tog vi på oss filten och drack varm choklad. Massa mys <3




* Pajade lampan

I natt skulle jag och Kieven gå ut och titta på stjärnorna nere vid sjön med varm oboy.
Men haha, när han skulle ta på sig jackan så råkade han slå sönder lapan... Men vi tejpade ihop den! Wiihoo!




* Sätta näsan på pumpan

Igår fick ajg en uppgift från skolan att göra en "sätta knorren på grisen"-bild. Men eftersomd et snart är Halloween så var det mer lockande med "sätta näsan på pumpan". Så jag började skissa igår. Idag fyllde jag i den och gjorde klart den. Efter den använts så sattes den upp av eprsonalen på anslagstalvan. "Det är ju grymt snygg!" Jag förstår verkligen inte... Haha!








* Nya drakägg!

Adopt one today! Adopt one today! Adopt one today!

Haha, igen! Klicka, klicka!



Klicka även på det gamla..... Det kläcks snart!

Adopt one today!


* Torchlight



Torchlight släpps i morgon och jag anser detta spel som väldigt spännande. Skaparna av Diablo och Fate, men även det spel som aldrig släpptes Mythos, har gjort ett spel som jag tycker liknar Diablo 3 väldigt mycket. Spelet kommer kosta ca. 150 - 200kr, vilket Diablo 3 INTE kommer att göra. Det är inte Blizzard som släpper detta spel, men jag tror att det är en sjukt bra spel. Helt värt att testa. Så jag ska nog lägga fingrarna på det. Läs mer på hemsidan!

Klicka här för direktlänk.

* Leopardklänning

Jag har köpt en ny leopardklänning från Cassels btw! Grymt nöjd

* Gwaaaah

Katten har hållt mig vaken halva natten.... Tror jag somnade riktigt vid fyra elelr fem.... så ringde klockan halv sju... jag är trött... Men aja... Ska dra om fem minuter till sparsör... Det är lov för barnen, men några stackare har föräldrar som jobbar och då kan de inte vara ensamma hemma... Putt... Jaja... Ha det fint så hörs vi sen..!!

* Zikk @ Hestra Midgård

Ja, här är några bilder från i fredags... Fler bilder hittar ni på bilddagboken. Där heter jag Bellini....





* Kissie....

*
Bloggerskan Alexandra/"Kissie" är så sjukt duktig på att visa sina photoshop skills.
I detta inlägg lägegr hon upp en bra och stor bild som tydligt visar hennes färdigheter.
Jag hoppas hon gör det med flit.....


* Fillipinerna

Drömma är underbart... Men när det slår in blir det en helt obeskrivlig känsla...
Jag kanske flyttar till Fillipinerna med Kieven nästa år i mån om pengar!



Här om dagen berättade Kieven att hans mor frågat honom om han ville flytta med familjen nästa år om dom flyttar till Fillipinerna. Men han sa att han flyttar ingenstans utan mig. Så han stannar här med mig. Men om jag får ihop tillräckligt med pengar för en enkelresa och fickpengar efter det att dom flyttat (om dom flyttar) så drar vi med en endaste gång... Jag önskar att det hände nu!!! Ett liv i Fillipinerna, gud så underbart!

* The Hills Run Red



Fy helvete säger jag bara. Detta var den blodigasdte film jag någonsin sett! Filmen inleds av en pojke som klipper av sig sitt ansikte med en sax....?!


Handling:
Alla har hört talas om den - den blodigaste filmen genom tiderna, som spelades in på 80-talet och sedan försvann under mystiska omständigheter. Men ett gäng unga skräckfilmsfantaster bestämmer sig för att leta upp den hemliga plats där filmen spelades in i hopp om att hitta rullen. Men de upptäcker något som är kusligare än någon skräckfilm: det hände på riktigt. Och värre blir det, för de har ofrivilligt fått varsin roll i 'The Hills Run Red'... Men, "Babyface" är ju bara en karaktär från en film, eller? Skulle inte tro det. Han verkar i allra högsta grad levande, och han har väntat länge på nya "skåderspelare" för att fortsätta inspelningen av sin fasansfulla film. En splatterkavalkad utan like tar sin början när de skräckslagna cineasterna ställs öga mot öga med den vansinna mördaren med babymask. Tysnad, tagning...

* God morgon!

Ja, jag är uppe ganska tidigt, må jag säga! Haha. Inte varje dag... Kieven ligger fortfarande och sover. Fan va han skolkar... Jag orkar inte säga ifrån längre... Gosh... Men aja... Ska dra om en stund. Sen ska jag sminka Kieven och James inför Zikk's spelning på Hestra midgård ikväll. Får väl se hur det går. Tja så länge!

* Min första Video på bloggen!

Det ni! Haha. Jag har äntligen tagit tummen ur röven och skaffat mig ett Google account eller va fan det nu hette, så jag kunde göra en användare på youtube. Krångligt värre var det. Tog 40 år att få ett verifieringsmail. Så ajg skulle göra så att dom skickade ett nytt. Så dök aldrig den där rutan upp som skulle dyka upp och jag blev jätte nojjig... Men efter många "Meh" så gick det tillslut.

Ehm, eftersom jag egentligen itne har något vettigt att lägga upp en video om, så la jag ut en på min katt när hon leker med min borste. Hon är dock ganska nyvaken, så hon är inte så CP som hon brukar vara tråkigt nog. Men men.


* Juxxe och Pikachu

Sitter just nu ensam med min Pikachu och lyssnar på när mamma och pappa skriker åt varandra. Jag förstår inte hur dom orkar. Jag tänker aldrig bli som dem. Shit alltså... Man behöver inte gapa på varandra. Shit...  Finns inga ord.. Katten kommer till och med in och jamar nu. Gud va jag längtar tills jag flyttar hemifrån... Täntke gå upp ocvh äta, men hur kul är det då? Tappar ju aptiten va fan... Idioter


* Kanin-tofflor


Mina kanin-tofflor äger allt. Haha, min Pikachu diggar dem också!

* Dopkort klart

Ehm... Ah.. Andra eller tredje gången somjag gör ett scrapbook kort! Hehe...
Ska på dop den 31 oktobeg. Gabbus ska döpas :)


* Tvättbjörn

Såhär låter en tvättbjörn :3


* Illamående

Det var då helsicke vad jag ska må illa nu för tiden. Visserligen var allt jag åt igår en tallrik Kellog's All-Bran, en bulle med kaffe, två glas vatten coh en vårrulle... Men jag hade ingen aptit igår. Och det har jag egentligen inte nu heller... Uuuuuuuundra varför.... *ironi i rösten* Men det behövs inte nämnas nu. Ska iväg om 45 minuter. Ska ta en fika med Carina. Får se om jag får i mig något innan dess, eller om jag ska ta och äta då i stället...

* Nytt drakägg!

Adopt one today!

Mitt förra drakägg har nu blivit en drake, som ni aknske ser :)
Det går fortfarande att klicka och ha sig på den..
Fast den blir nog itne så mycket större vad jag fattat det som.


Adopt one today!

Detta är mitt nya drakägg. Det svävar faktiskt!
Jag är väldigt nyfiken på vad det komemr bli för drake..
Så klicka ffs! Klcika klicka på äggfanskapet :P haha


Ni hittar drakarna till vänster precis ovanför menyn på min blogg om ni känner för att klicka där...

* Teckningen är klar

Ah, jag har precis gjort klart teckningen till ett barn på jobbet... Hon är så ivrig så ajg fick ta och göra klart den.
Och ja, jag vet att gitarren bara fick fyra strängar :P hahaha




* Förstå...

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut.
Det fanns en kärlek men den har brunnit ut.
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut.
Du säger att du minns och att det känns som igår.
Men det var för längesen för att ens komma ihåg.
Jag har börjat på nytt.
Det vet jag när jag ser dig
Du är kvar med samma folk, blir glad av samma rus.
Det är att leka med eld när du drar upp det här igen,
för du ser i mina ögon att jag försvann för längesen.
Det finns ingen att behaga, inget att förklara,
inget att försvara, jag gav upp för längesen.

* Akustiskt

Yessssss..... Kieven ligger i sängen och sjunger och spelar Zikk-låtar nu... Jag sitter vid datan och svettas haha. Men det är mys!


* Mitt nya rum är klart!

Fan va underbart! Känns jätteskönt verkligen. Finns inga ord. Har fortfarande massa saker kvar i det gamla rummet. Mend et är mest småprylar osv. Jag och Kieven har hållt på hela dagen i stort sett. Så nu ska vi sova  här nere :3






* 20årsfest i GBG

I lördags drog jag och Kieven från trista Borås till Göteborg. Där möttes vi upp av Alli och vi tog oss till Ostkupan för fest. Olle och Calle hade fyllt 20 år. Jag tyckte det var helt okej, kunde haft roligare dock. Men det var skön stämning och ah, det var som sagt okej. Men tillslut bestlöt vi oss ändå för att dra och då gick vi runt  Göteborg med Kievens kusin, Toffer (Christoffer). Sen när vi fick för lite att göra drog vi hem till Alli en liten stund. Så skulle vi dra kvart över ett..... Men så missade vi bussen?!?!?!?! Och det gick itne att komma därifrån förrän om en halvtimma, det gick bara den bussen. Skulle ta alldeles för lång tid att gå.... Men ah, vi han med 02:00 bussen till Borås i alla fall... :) Ehm, ah.. Tänkte slänga upp lite bilder!

Jag och Kieven på tåget.


Olle spelade såg bland annat.


Haha, grillade Marshmellows inne !


Sen hem till Alli osv :P

* Mitt nya rum






* God morgon

Uh, är inte så pigg... Kieven rättade mig precis och sa attjag borde skriva "God middag" med tanke på klockan. Men för mig är det morgon just nu..... Haha... Om vädret håller i sig så blir det GBG ikväll antagligen. Olle och Calle fyller 20  och ska ha fest. Trallala... Jag har fått någon allergi tror jag, min näsa kliar och rinner plus att öngonen kliar multimega mycket!

Jaja... Jag är sugen på att baka bullar...... Får se hur det blir med det.

* "Vill du värmas?"


I morses började min telefon vibrera hastigt vid sjutiden. "Va faaan?" tänkte jag och sket i att svara.
Sen ringer det igen och jag ser att det är Kieven och jag svarar.

"Vill du värmas?" Frågar han.
Nyvaken som jag är svarar jag: "Vah? Hur då?!"
Då svarar han: "Du kan ju pröva med att öppna din dörr..."

Jag försökte gnugga tröttheten ur ögonen och tog på mig min morgonrock och sprang ner till ytterdörren.
Och där kom han, haha. Gåendes mot dörren. Shit alltså.. Snacka om underbar väckarklocka!

* Första snön som lagt sig...

Helt otroligt. Jag trodde inte mina ögon när jag såg att snön började lägga sig :O "det hinner töa bort" tänkte jag. Men shittans va snö det föll i Sparsör idag. Även i resten av Borås... Jag gick från Sparsör till Gingri och sedan in till Fristad. Där gick jag förbi Malins grav... Uh, vad hemskt. Såg sedan hennes syster på bussen in till stan. Gör ont i hela kroppen när jag tänker mig in i hennes situation. Jag vet inte hur jag skulle agera om min bror dog bara sådär.. Helt plötsligt. Men men... Promenaden var jobbig och blöt, men jag fick mycket tänketid och det kändes fridfullt att gå där bland all snö. Paraplyet blev supertungt emellanåt så jag fick tömma det då och då :)

Jag kom hem vid halv två och då började det att töa lite. Antagligen är det varmare ute nu än vad det var i morse? Aja... Ikväll blir en sådan där myskväll tror jag :)

 


* Get out of my head...

Varför alltid dessa höstkänslor? Jag drömmer drömmar om förr. Jag försöker minnas hur det var, hur jag kände, vad som betydde något. Vad som gjorde mig glad och vad som gjorde mig ledsen. Tänker jag efter riktigt noga så minns jag. Men jag vet itne om jag vill minnas. Men jag ångrar ingenting. Allting sker av en orsak. Men det finns dagar då jag bara vill skrika sönder mina lungor av smärta. Detta är inte okej. Men jag vet att det är en tillfällighet, och jag hoppas jag kommer över det... Snarast...


Foto taget:
2007-11-11

* Drakägg!

Hahaaha! Nu ska jag pröva på något som jag sett att Rania hållt på med ett tag. Nämnligen föda upp drakar. Låter awesome, inte sant? Haha. Det går till på följande sätt....


Klicka på mitt drakägg!

Adopt one today!

Det kommer att kläckas så småningom


Du hittar det till vänster precis ofanför menyn på bloggen om du vill klicka på den senare...

* Piano-trappa

Då kanske människor skulle sluta vara så lata? :P


* Ben & Jerry's

Ja, det var som attan va jag äter Ben & Jerry's känner jag. Sitter här och mumsar på Chokolate fudge brownie och spelar pokemon. Uh, va jag har tråkigt....

* Utekväll i GBG

I lördags var jag hemma hos Carina och bakade vaniljbullar och dekorerade korg med band, bullar, glas, vin och kort. Sedan tog vi tåget till Alicias lägenhet i GBG och gav henne korgen som inflyttningspresent. Sen drack vi o hade oss. Efter det försökte vi hitta till Trägårn i GBG, emn det gick inte (men nu vet jag vart det ligger) för vi var på helt fel ställe. Så vi drog till Sticky Fingers i stället. Där var det hyfsat roligt. Jag pillade en kille i armhålan när han försökte dansa med oss, opch då fick jag ett långfinger tillbaka! Haha, ägd han blev. Aja.. Sen tapapde jag nästan andan av syrebrist och beslöt mig för att dra hem till Borås, då åkte jag hem till min bror och slocknade.

* God gärning

Idag när jag var och handlade godis till Tenshi så glömde den äldre mannen framför mig sin växel i myntgrejen efter han hade betalat. Detta såg jag när jag fick min växel tillbaka, vilket bara var en krona. Så jag hojtade till och hann ikapp han och hans fru och talade om att han hade glömt sina pengar. Han blev jätte glad och var väldigt tacksam och gav mig beröm över att jag var en sådan ärlig människa. Haha. Han sa även att han inte hört att pengarna kom ut, men jag log bara och sa att det kan hända alla. Sen sprang jag iväg :3

* Klart!

Äntligen! Man ser knappt min bena längre :3
jag såg fan flintis ut på vissa ställen innan... bleh!


* Färga håret

Ja, nu ska jag äntligen bli av med min äckliga utväxt på hela 2,5 cm! Senast ajg färgade håret var 30 Juli. Så mitt hår växer nog inte så sakta som jag tror.. Det växer typ normalt.. En cm i månaden är standard. I alla fall.. Nu ska jag springa iväg och applicera håret, så kommer jag tilblaka om en stund igen.



* Mysekatten

Lite bilder på Tenshi:








* Godis och sms


Mmm <3 22:55, Sms från Kieven, godis och cider... Härom kvällen hade jag massa mys..


* Snygg kjol

Jag hittade en kjol somj ag blev förälskad i. Det är supersnyggt med stövlar eller kängor till en sådan här kjol. Wiie! Vill ha <3


Hittade kjolen här.


* Två stycken Dialga

Ja, igår snokade jag runt lite och gick upp till toppen på Mt. Cornet. W000t?! En blå grej? Det visade sig att det var Dialga!!! Så ah, jag fångade den :3 Mycket lättare att fånga den nu på Platinum också btw. Den var i level 70. Jag fågnade den på första kastet med en Ultra Ball. Super! Haha, så nu har jag två st.




* Katt-ord

lfkcfdcv..-ööööööööööööö,

Haha, det där skrev min katt :3

* Trött

Jobbig morgon. Jag vaknade av att katten hade tagit sig in i mitt rum och kjlättrade i mitt fönster. Jag förstår itne vad som är så intressant med min plastblomma! Hno verkligen ÄLSKAR den? Hon hoppar upp i fönstret så fort hon fåpr tillfälle till det och så gnider hon sig mot den. Aja, skumma katt :P

Jag ska iväg nu till "jobbet" (det är praktik, men jag säger jbbet för jag får pengar för det). Skas gå om en kvart, och jag sitter här i min röda morgonrock. Borde fixa mig lite. Har ätit frukost i alla fall. Huh!

Ha det fin fint!

* Teckningar från barnen på jobbet

Idag, så fick jag massor av fina teckningar från barnen på jobbet.. Det började med att jag ritade en tjej med elgitarr (som aldrig blev klar, som jag ska fortsätta på i morgon). Sedan skulle några tjejer rita av mig osv. Sedan snackade jag och några killar om pokémon, så då fick jag pokémon-teckningar. Sen fick jag lite annat också :)




Min gitarr-tjej
(klicka för förstoring)


En teckning från Sofia. I det vänstra hjärtat står det "Jag heter Josefin". I det högra står det "Jag jilar dej Josefin".
Det ska föreställa mig.


Denna teckningen fick jag av Ellie (tror jag hon hette). Detta ska också föreställa mig. Men hon ritade mina fräknar,
plus att jag fick en prinsesskrona, för hon sa att jag var hennes prinsessa.


Denna teckningen fick jag av Olle. Det ska föreställa en pokémon som heter Palkia.
En av de två pokémon som skapade Sinnoh.


Denna teckningen fick jag av Kevin. Det är en bil med en blodsugen hund i baksätet.


Detta är massa pokémon och sånna där robotar.. Va dom nu heter... B någonting.
Som man bygger själv coh kan sätta olika masker på. Jag fick den av Kevin.


Den här tyckte jag var väldigt intressant. Funderar seriöst på att förbättra och göra något ballt av idén.

* Dålig uppdatering

Ja, jag får be om ursäkt för detta... Men jag känner mig så upptagen nu när jag jobbar osv... Blir inte så mycket tid :O

Hoppas ni förstår :*

* Grymma fotografier

Lite bilder där jag verkligen tycker att fotografen har fångat känslor!
Bilderna blir så intressanta, trots att många är så simpla...

Kategorin är "Naturen"



- Källa -


- Källa -


- Källa -


- Källa -


- Källa -


- Källa -


- Källa -


- Källa -


- Källa -


- Källa -


- Källa -


- Källa -


- Källa -


- Källa -

* Avmaskning

Avmaskade Tenshi idag... Mamma sprutade in äckligt göjs i hennes mun.. Bleh!
Nej, det var inte lika hemskt som det ser ut.
Hon var jätte duktig och vi tvingade henne inte!






* Äcklig mugg


Källa: http://www.prankplace.com/

usch! tänk att dricka kaffe med mjölk i denna muggen? Ser ju ut som att... neh, jag ska vara tyst. Ni förstår ju själva.


* Söt-kissen

Inatt var Tenshi lite jobbig, emn så himla gullig <3 Hon fick sova ine hos mig och keiven med vatten och kattlådan. Så skulle hon bajsa coh det lät jätte mycket och luktade.. haha! då har jag ändå en sån med tak och lucka. men ah.. hon var lös i magen.  men men. Efter det väntade en lååååååång natt. hon gosade söner med oss, skulle gnida sig och pussas överallt. haha.. Och Kieven orkade inte med henne, så han slängde ner henne från sängen hela tiden. Så pep hon. Och så fort man fick ögonkontakt med henne så hoppade hon upp i sängen <3 Tur att jag har någon som tycker om mig somjag kan gosa med när jag inte är med Kieven. haha..

Lite bilder som jag tog nyss från när hon ligger och sover jämte mig i soffan när jag spelade pokemon...






* Tenshi kommer


Kieven fick bära på lådan... Hon verkade ta det bra. Hon var inte rädd, pep inte elelr någonting <3


<3

* I morgon gäller det

Ja, i morgon gäller det! Jag ska smyga hem katten hit, mot mamma och pappas vilja. Ska åka direkt till Kieven efter jobbet i morgon, sedan tar jag med katten hem igen. Och Kieven också. Ska ta med kattkoppel så att hon kan få gå fritt ocskå, slippa sitta i transportburen (eller var det heter) hela tiden. Det ska bli så späånnande! Speciellt när jag vet att mamma inte vill ha hit katten förrän rummet är klart. Va kan hon göra? Kasta ut katten? Neeeej :3


* Mysko dag...

Jag drömde saker inatt som jag aldrig trodde att jag skulle drömma... Inte efter såhär lång tid :O Jag hoppas att den drömmen inte ville säga mig någonting, för det är inte bra.

I alla fall... Dagen har vart bra, förutom att jag frös ihjäl till största delen av all tid. Mina händer är fortfarande iskalla och ah, hela jag är frösen. Jag hoppas att det beror på att det är en reaktion jag fått av den plötsliga kylan som hittat hit till Borås.

Börjar klcokan 08.00 i morgon och jobbar till 14.00. Sedan åker jag nog direkt till Kieven för att hämta min kissemiss. Har inte bestömt mig för om jag ska stanna där tills lördag och ta med katten då, eller om jag ska ta med den redan i morgon. Alltså, katten kommer ju göra så att jag inte vill gå till jobbet sen... Jag kommer ju vilja ligga hela dagarna och mysa och gosa med den =3 Men jaja..

Saknar Kieven lite faktiskt.. Nu har vi sovit så mycket med varandra på senaste så det gör bara mer och emr ont när vi inte sover med varandra. Blir så kallt och tomt i sängen :-/ Men jag ska inte gnälla för mycket, det finns dem som aldrig har någon att sova bredvid. Dom har rätt att gnälla. Jaja, så jag får väl sätta på elementet nu ikväll, eftersom varma Kieven sover hemma inatt.

* Fästing

Igår när jag ocj kieven skulle sova så hittade han en fästing på benet. Usch, det var så obehagligt. Men han fick loss hela som tur var.. Kändes som att det kliade överallt sen när vi skulle sova..