Du strör salt i såren

- så klart att det svider. Men upp med din haka och se mot bättre tider.
Du väljer själv, kommer ditt liv lyckas? Det är upp till dig, för du är inte misslyckad!

I need that.. Jag vet inte varför jag känner som jag gör, jag vet inte varför jag skriver detta här heller. Det är säkerligen inte många som läser detta, och är det någon som gör det så är det säkert helt fel person. Men skit samma, jag orkar inte skriva ner detta för hand i min andra "riktiga" dagbok så att säga. Möjligtvis någon annan dag, en dag som inte är som den här.
Jag går och tänker, fördjupar mig i hur andra människor har det och hur dom mår och vad som gör dom glada. Det är sådant som får mig att......... ah, jag vet inte. Knappast att må rba i alla fall. Men jag är Jungfru, en Virgo, det hör till tydligen. Att bry sig mer om andra än om sig själv. Och jag hatar det. Jag hatar det! Jag får inte tid att hinna tänka över hur jag själv vill ha det elelr hur jag mår eller dylikt. Jag vill hela tiden få andra att må bra. Men jag är kanske inte den bästa på att ge råd, men jag lyssnar gärna. Jag är heller kanske itne den bästa på att göra saker och ting på rätt sätt, jag menar, jag sårar och förstör, precis som alla andra. Men jag märker oftast lätt om folk gör elaka saker och om folk sårar någon. Sådant tycker jag är fel, man ska itne behandla personer orättvist. Trots att jag själv kan göra de. Men vi utesluter mig nu.

Jag mår jätte dåligt av två saker, kanske till och med tre saker. Och det är så mycket olika känslor inblandade, jag är inte ens säker på vad det är för känslor :-/ det är allti ifrån glädje till hat, från skratt till tårar. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera situationen. Dessutom är jag förbannat bra på att få situationen att se värre ut än vad den egentligen är. Vilket också är ett rent helvete för mig själv.

Ja ja, nog med det jävla emosnacket.. Igår kom Olle hit.. Vi tände det fina ljuset jag fick av Alicia och Carina.. Vi hade det jätte mysigt. Så vände vi lite på allt så att säga. Sov med huvudet där vi har fötterna i vanliga fall. Fråga mig inte varför.

Sen måste jag bara berätta hur pucko i huvudet jag är. Jag satt på honom igår och skrattade nått jävla cpskratt. Sen skulle jag slänga mig åt sidan...... Så tog sängen helt plötsligt slut (??) vilket jag inte räknat med. Så jag bokstavligt talat roterar. Slår i kinbenet i sängens undersida och börjar gap skratta. Fast i själva verket ville jag bara gråta, för det gjorde så in i helvetes ont. Tänk dig att jag sitter på Olles mage och faller hejdlöst åt sidan ner på golvet och in med huvudet under sängen och smäller i ansiktet. Ja, klart att det måste sett roligt ut. Jag var rätt svullen där efteråt också. Men det är sånna "smällar" man får ta ;-)

Idag hade vi kalas för mig (med dom som inte firat mig än) och jag fick en parfym, 700:- och underkläder. Jag var väldigt nöjd, för det var mer än vad jag väntat mig att få. Så åt vi god mat och en tårta mamma gjorde igår. Olle hängde inte med idag, han var inte så sugen på min släkt sa han. Well, jag tvingar honom inte. Hade i för sig inte vart så roligt för honom där. En anna sak med släkten på mammas sida, dom är sociala i alla fall och inte alls lika uppnäsiga så att säga. Min farmor är väldigt pryd förstår ni. Allt var mycket bättre förr och si och så. Men men, vi får väl se hur allt ser ut i framtiden.

Bajs, Olle fyller år om två veckor, och jag har så oerhört dålig fantasi. Om jag kunde, så skulle jag köpa en livs levande mammut till honom, men dom har tydligen dött ut har jag fått veta. Rätt tragiskt faktiskt. Nästan skandal va fan. Jaja, orkar fan tine skriva så mycket mer nu. En jävla fluga som flyger runt på skärmen också, irriterande. Ska kanske och sola med mamma i morgon också :-)

Älskar min underbara pojkvän Olle *puss*
image7

Bowling

Sov hos olle i torsdags... Sen skolkade vi i fredags... När vi åkte in till stan (olle skulle ta mammuth-kort) så ringde jag alicia och vi gick runt lite i stan, köpte munkar osv.. sen skulle vi fika... träffade jeser och tony utanför tant grön, men vi fikade på Orion sen. Jag fick värsta anfallet efter det, min urinvägsinfektion hade satt igång rejält.. Kunde fan inte gå, kändes som hela underlivet skulle sprängas.. och jag kunde inte pissa heller >_< men ajg rngde pappa så han hämtade mig i stan..
    Senare på kvällen åkte jag till tony och var där med honom och jesper.. sen kommer maria och vi fyra drar och bowlar klockan tio på katrinedals bowlinghall.. discobowling med andra ord.. ;P det va rätt nice, förutom att jag losade så jävla mkt.. båda gångerna.. senringde tre pers i olika omgångar, först adrian, sen olle och sen daniel... så min mobil dog jätte mycket.. efter att ha bowlat i en timma drog vi till mc donald's.. där träffade vi ted en liten stund.. sen fick jag syn på ememlie och lilllen... sprang ut o snackade med dom en stund... sen skulle vi hem till tony allihopa igen... då springer tony och amria i förväg... sen ser jag o jesper dom åka iväg med bussen... det var ju snällt... finns ju något som heter "vänta in dom andra"... Så jag va jätte sur och det var jesper också.. Så vi fick till sjöbo från stan.. inte jätte långt, men det tog ju sin tid.. när vi var framme sitter dom i sängen o dampar.. och allt är jätte segt (ifrån mitt håll i alla fall). Jag ville bara därifrån, jag vet inte riktigt vad jag hade i huvudet..
    Sen när klockan var 01:10 gick jag och jesper till bussen... snackade jätte mycket om honom och ida... hur han behandlas osv.. jag tycker synd om honom samtidigt som jag tycker att han förtjänar det... sånt svin som han var mot mig liksom.. tycker inte det är mer än rätt egentligen.. men jag har för stort hjärta för att kunna säga rakt ut att det är rätt åt honom, för jag tycker även synd om honom som måste stå ut med det...
    Jag kom hem runt kvart i två i alla fall.. det va jätte skönt... längtade stort efter sängen... där låg även olles tröja, och jag kramade sönder den och trånade... sen somnade jag med mobilen i handen tror jag... för jag låg på den när jag vaknade... nu sitter jag och lyssnar på linkin park... ska till emmelie och lillen om typ en halvtimma. då ska jag ha med mig klänningen som jag ska ha på mig på deras bröllop... den är mörkblå :P men men, sen får jag vl hoppas att jag frå träffa olle... saknar honom så det är nått sjukt alltså.. vaknade och riktigt kände känslan av att jag verkligen behövde honom.. men aja... en halvtimma kvar, fan måste göra i ordning mig... packa ner klänningen osv.. haha.. jaja... det blir nog bra...

ha det!!

Fick besök

..... av Jesper idag... Han hade fixat sin "lilla motorcykel" som han ville kalla det.. Det roliga va att den pajjade innan han kom upp för backen.. Så mamma fick köra hem honom och den sen.. haha... så solade jag och mamma i fristad innan... Det va skönt, hade inte gjort det på jätte länge.. sen hittade vi en bil nerkörd i diket hemma!!!???
Jag måste duscha snart.. ska åka vid sju, klockan är halv sex typ.. illa illa... Sen ska jag och olle fylla på mobilerna och kolla på heroes :D hmms, jag håller på att lägga in massa musik på mp3:n nu, va ett tag sen jag gjorde det. så jag kan typ alla låtar utantill nu... dags att uppdatera :D
    Ja ja, hejdåååå

   
image5
Bilen som låg i diket


image6
Jespers "lilla motorcykel"


Klassfoto

Jag fick stå upp, men bakom stolarna.. Rätt nice.. Det värsta var att olle kollade på hela tiden.. Jätte störande verkligen.. Men men.. Det blev säkert bra.. Hade på mig min Avril Lavignet-shirt under en annan t-shirt. Så fluffade jag håret lite ^^ Hmms... Sen befallde jag olle att ta ut kakan ur mitt skåp som han la in där igår.. Han fick min extranyckel.. vet inte riktigt vad jag tänkte, emn han har inget eget lås som "funkar" på sitt skåp, så det va la därför jag lånar ut mitt skåp antar jag.. men så länge jag får plats med min jacka och min väska är jag nöjd. Sen är väl det alltid lite trevligt att dela skåp med någon man tycker om?? :) sen använder ju jag knappt mitt skåp heller..
    Jag ska börja bli lite mer svart-rosa av mig tror jag... märkte idag att det är rätt snyggt.. haha.. ledig i morgon också, fan va gött.. får la se vad som händer.. jag och mamma ska sola i fristad vid 10:00 iaf.. sen kanske jag ska vara med ida en stund... sen kanske jag sksa till skolan, vet dock inte än.. så ska jag sova hos olle i morgon, så ska vi kolla på nya säsongen av Heroes <3


image4
Såhär såg jag ut idag :P

Död dag

Har sovit i flrera 100 timmar känns det som... Usch.. Nu sitter jag här ock kisar, för jag är nyvaken.. Missade Olle på msn också... Jäkla skit... Så nu måste jag ringa honom, känner mig nästan tvingad till det.. Ärligt, jag har ALDRIG sovit på dagen såhär innan, ALDRIG!! Jag var jätte trött när jag och Patric satt coh spelade Wii innan... Jag somande fan i hans rum också..
    Well, skolkort i morgon... va fan ska jag ha på mig? måste åka in vid tio, fan va sugigt.. börjar inte förrän 13:25 egentligen liksom.. Hatar björkäng egentligen... Kan inte bäckäng bara bli klart så man slipper pendla?? fast just det!!! (i) vis ka vara ner på bäckäng i morgon kom jag på :D
Idag va jag coh olle i mammuths föreningslokal... låg i sofforna och så spelade vi lite super smach bruse eller va fan det nu heter.... Game Cube i alla fall...
    Hmm... Olle svarar inte när jag ringer heller... Har nog ringt tio ggr i ca tre timmar... han svarar inte!! Bajs va jobbigt..

Ne asså detta går inte, orkar inte skriva... Blä....
Hejdå

Helvetes fan ><

Haha, mina rubriker är fina kom jag på nu (i)
Massa svordommar o skit.. Men men, detta är jag ;P

Skulle spelat o skit med olle nu ikväll, såg verkligen fram mot det. Men efterso jag inte svarade på msn på en hel kvart (han brukar inte svara på över en timma ibland) så trodde inte han att jag var hemma.. så han åkte till greger nu ikväll i stället..

dessutom laggar jag för att vi skulle åkt utomlands, men så kunde inte jag.. då åker han med sina kompisar istälet!! jag trodde det va nått han ville göra med mig, inte bara något han ville göra.. tänkte ju att vi kunde hittat på nått annat eller så. men nehe.. Nu får jag honom att låta jätte elak, men det är han inte.. eller jo, i sånna här tillfällen.. Självklart har han alltid minst EN orsak till varför han gör som han gör, trots att orsaken suger getpung.

men men, jag har klippt mig i alla fall... klippte mig själv, har inte råd att gå till frissan.. dessutom behövde jag bara bli av med allt sletet osv.. bajs va tjock jag känner mig, har ätit massa sött hela dagen. Hmms... Men nu är min blogg som den ska i alla fall :D Honey hjälpte mig lite, jag var tydligen tvungen att klicka på "uppdatera" på menyraden i firefox för att kunna se uppdateringen.. LOL säger jag bara.. LOOOOOOOOOOOL

jaja, jag är hungrig.. ska nog sura lite till på Olle, sen ska la jag äta....
have a nice sleep, eller nått

Just another day

Igår va jag på bio med Olle, Rahn, Waern och Calle... Sen va Peter, Basse och några fler med.. Kollade på Bourne Ultimatum. Den var ganska bra, och jag kom in rätt bra i filmen, trots att jag inte sett de två tidigare filmerna. Olle hade köpt HavreFras och åt som chips. Så jäkla sjuk är han.. haha.. Sen drog vi till sandared så sov jag där.

image2
Ofta inte han är söööööt


I lördags
sov jag hos Maria.. Jag och Tony åkte till henne och var där med henne och Alexander. Kollade på film och spelade poker osv.. Rätt kul faktiskt. Va ett tag sedan jag umgicks med Tony, så det kändes skönt. Vi har kommit ifrån varandra så mycket nu det senaste året, på grund av Jesper..

Idag har jag inte gjort så mycket.. Åkte in till skolan med Olle och Calle.. Sen stack jag till Västtrafik och fixade mitt trasiga Fritidskort. Efter det köpte jag dryckyougurt och Digistive-choklad och drog hem.. Väl hemma snackade jag i ca en timma med min moster i telefon.
Pratade om hur jag ska gå till väga med min ekonomi och hur vi ska lösa
problemet med mamma och pappa. Hur jag ska kunna sätta upp mål osv. Det skönaste med att ha pratat med henne är att man känner sig så motiverad efteråt. Man känner verkligen att man VILL försöka, man vill lyckas och komma frammåt i livet. Hon talade mycket bra om Olle och menade på att han kan hjälpa mig om så krävs för att uppnå mina mål jag har, vilka för tillfället är två st; att få studiebidraget av mamma och pappa, och att påbörja mina
3 st 300 poängs kurser så snart som möjligt. Problemet är att jag hjälper inte till här hemma, städar knappt mitt rum. Därför tycker inte min mamma och pappa att jag förtjänar studiebidraget, jag har 300:- i månaden. Men jag
behö vevr mer pengar att röra mig om för att kunna bevisa att jag faktiskt kan spara och vara ekonomisk. Jag behöver förtroende.. Well well... Olle skule ta skolkort idag, haha.. Jobbigt för honom.. Han tänkte inte på det i morse. Men han är fett jävla snygg ändå <3 Själv ska jag och min klass ta kort på onsdag.. på förmiddagen :/ jag är ledig då egentligen.. Bajs också.. Men men, jag överelever nog :)

Nu ska jag städa lite, återkommer kanske lite senare..

Tillbaka igen.. Nu är klockan.......... 13:49..
har suttit en stund o försökt mig på att fixa min blogg, men va fan..
det har inte hänt ett skit... den ska vara svart, röd och vit..?? *mummel* ><
har städat endel nu... gjort lite fint i fönstret.. :D
Så hittade jag lite tejp också!!! Men ah..
Fast nu orkar jag itne skriva, igen.... baii

image3
Hey, it's my TEJPDum fest, jävla munkar

Ah, hade fest igår..
Det va hyfsat kul.. Bara det att 19 pers som skulle kommit kom inte.. Så ah... Sen kommer ägarna (präster, fast dom ser ut som munkar) och Jörgen frågar efetr mig.. Jag bara går rakt ut i skogen på en väg. Sen kommer Jesper efter mig... Står o snackar en stund.. Sen kommer maria.. Sköna vänner, tack <3 Jag vägrade gå tillbaka, feg som jag är. Jag är 18, men inte mogen för att bära det ansvar som krävs för att vara det. Så jag ringde mamma, hon fick sköta snacket.. Sen kommer polisen?? (i) Då har någon ringt och sagt att det förekommit slagsmål, vilket det absolut inte gjorde... Jag förstår ingenting.. Men men.. Olle kom hem till mig sen i alla fall.. Det förgyllde kvällen helt o hållet.. Tog dock 40 minuter extra att gå upp för backen i regent denna gången(??) =D
Men det gillar vi ^^

Idag hittade vi en skum larv.. Den va jätte hårig, jätte söt och jätte lång (i)

image2
Finns inget dumt att säga om den??

Jaja, sen drog olle vid sju, men jag har hans tröja <3 Älskar att lukte på den ;P Ska för övrigt kanske hem till tony och kolla på film om en halvtimma... Beror på hans morsa. Fast det ändrades precis, vi ska till Maria och alexander XD

Men men, sen kasnke olle kommer hit igen ;D

Jävla Anna....

En politiker..
Våran skola är bäst, Frick är bäst!!
Han la ner sin själ på att få så många underskrifter som möjligt, fick ihop 800 eller vad det va. Vet ni va hon gör?? Hon tar emot dom och säger: "800 underskrifter är ingen majoritet". Jag ville strypa henne.. Det är majoriteten på våran skola, va fan begär hon? Jaja, får se vad som sägs i tidningen.. Kommer på TV någon gång också, vet inte när.

Jag och mamma åkte till Fristad idag och köpte massa skit som jag ska ha till festen i morgon. Typ bullar, chips och cola osv.. Kan va gött med lite VANLIG dryck också..

Jaja, ska hämta nyckeln till lokalen lite senare idag, runt 14:00 eller va det var.. Massa nice (i) Nu orkar jag inte skriva mer..

Bajs i munnen, hey hey

Hoho! Ny blogg o graiiier

Jag fattar inte ett skit, men det blir nog bra.
Jag vill ha en snygg press, men har itne kirrat det än. Det kommer väl, som allt annat.

Det regnar ute och jag hatar regn. Man blir deprimerad.
Sitter och myser i morgonrocken jag fick av olle.. <3

Men ah, ska försöka luska ut hur fan man använder blogg...
Skaaaaa lära mig (i)

Hej hej!