* Transformers 2

Denna filmen ska jag och Kieven kolla på på bio ikväll. *Aspepp* Nanananana....


* Bort med utväxten

Yes. Nu sitter jag med hårfärg i håret (vart annars?). Ska skölja ur det om fem minuter. Jag verkligen ÄLSKAR Schwarzkopf's produkter, de är det bästa för mitt hår i alla fall. Ingen talan om saken.

Så jag ger 9/10.
Varför jag inte ger 10/10 är faktiskt för att plasthandskarna suger.... Haha!


* Lunch med Marit

Marit = Maria Jarenheim. Hur jag kommit på det där vet jag inte. Men det spelar ingen roll. Eftersom vi inte setts sedan studenten tyckte vi det var dags att ses nu. Och det gjordes med en lunch på Café Viskan (med mycket snack om bilar och cross) och sedan en tripp på staden, där jag sedan fyndade ett par trashade jeans för bara 49:- från Gina Tricot. Suveränt!


Kyckling Cibata från Café Viskan


Marit (Maria Jarenheim)

Well. Det var trevligt att träffas. Och jag är fortfarande lite grinig över att de svarta trashade jeansen inte fanns i min storlek. Därför blev det ett par vita. Och ajg är ganska så svart av mig, som så många vet. Men vitt kan göra susen ibland. Då ser man lite gladare ut antar jag. (Kanske därför vitt är lämplig klädsel vid bröllop och student?!) Nej, så djupt tänkande ska inte bli av här inte. Tänkte slänga in bilder på jeansen jag köpte på GeKås igår och på jeansen jag köpte på Gina Tricot idag.





* Universeum

Ja, jag var på Universeum med Kieven och några från hans släkt i måndags. Vi gicvk aldrig till Liseberg eftersom Johan Palm skulle dit, och det var massa fjortisar överallt. Plus att det skulle dit någon "Lotta på Liseberg". vilket jag inte fattar någonting utav. Men men. Universeum var kul. Nu har jag vart där två gånger. Jag slet nästan av mig håret av ilska när jag inte kunde ta bra bilder på vissa djur. "SYSTEMKAMERA" skrek det i bröstet på mig. Min kamera är kass på saker som rör sig. Så fiskarna var super svårt att ta kort på, fick ingen bra bild alls på en enda fisk i de stora akvarierna (hajar osv). Något jag mer blev arg på var att jag missade Pilgiftsgrodorna!!! Men men. Tänkte bjuda på lite bilder i alla fall..
















* Helg!

Och denna helgen kommer jag bo hos Kieven. Ska snart in till stan för att köpa Ben & Jerry's glass och snus. Även lite tranbärsjuice (jag har lyckats få urinvägsinfektion IGEN!!) och lite hårspray. Jag komemr säkert köpa något anant också, skulle inte förvåna mig. D'oh. Jaja, efter det bär det hem till Kieven.


Måndagen är fylld med massa spänningar. Så det gäller att ha kameran laddad :-)



Det blir nämligen Liseberg och Universeum för mig!
Ska med Kieven med sin familj plus hans mosters familj, spännande! Vilket även betyder att jag kommer göra åt sju himelens mycket pengar på måndag. Haha. Men men, värt! Nu är klockan elva och jag ska dra vid ett tänkte jag. Så jag borde börja göra i ordning och packa osv.


* MiniBellini har åter igen bakat

Och denna gången är det Amerikanska Hallonmuffins (jag älskar de kompakta muffinsarna som blir av den ameriaknska muffinssmeten) som stod på schemat eftersom det var det Kieven ville äta i morgon. Snäll som jag är så tänker jag dela med mig av mitt recept som jag bearbetat mig fram till (småfel rättas till efter varje gång jag bakar och därför blir det nya recept med tiden). Felet jag gjorde denna gången som jag även gjorde förra gången var att ta för lite bakpulver.
Så 3 tsk ska bli perfa nästa gång!


Amerikanska Hallonmuffins


Detta receptet räcker
till ca 14 st muffins.


Ugnen ska stå
175 grader





Ingredienser:


100 g bakmargarin
2 ½  dl socker
2  ägg
1 tsk  vaniljsocker
2 ½ dl mjölk
8 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
Massor av  FRYSTA hallon


Börja med att sätta på ugnen på 175 grader.
Ta sedan fram en plåt och placera ut  AMERIKANSKA muffinsformar. Alltså stora muffinsformar.

RÖR
samman margarinet (smält det inte!!) och sockret i en bunke tills det blir som en massa.
Tillsätt äggen, sedan mjölken.
Rör ihop mjölet, vaniljsockret och bakpulvret i en skål eller dylikt.
Blanda sedan ner det i smeten.

Fördela degen i muffinsformarna och tryck sedan ner ca 4 -5 hallon i varje muffins. Det funkar med upptinade också, men om de är frysta så blir muffinsarna lite extra färska.
Grädda sedan mitt i ugnen i ca 20 minuter. De ska tas ut precis när de börjar få jätte jätte lite guldbruna fläckar.

Flytta sedan över muffinsarna till ett galler och låt dem svalna där på med handduk över sig.

Bon Appétit


* Ny bloggdesign -igen

Sedär. Då var jag väck den jobbiga rosa designen. Tröttnade fort på den. Dessutom hatade jag att lägga in bilder med den bakgrunden jag hade eftersom jag var tvungen att photoshop:a nästan alla bilder och lägga till bakgrunden. Så nu när jag har vit bakgrund kommer många av mina bilder att avslöjas. Haha..

Idag har det regnat en himla massa. Jag har suttit och spelat hela dagen i stort sett. Vilket spel? Pokémon Platinum såklart <3 Längtar tills Pokemon Soul Silver kommer ut. Det blir som de gamla Pokémon Silver till Gameboy Color fast detta är till DS. *Längtar jätte jätte jätte mycket*

Det var längesedan jag bloggade förövrigt. Jag ber om ursäkt för det. Det som har hänt på senaste är att mitt Diablo 2 konto försvann från Battle.net och jag blev ursinnig. Men jag hade tydligen brytit mot någon regel dom har, och kontot kommer itne att öppnas igen förrän det har gått 90 dagar och min Ladder Character försvunnit (fast den finns kvar i level 1 utan någonting kvar). Så jag har startat ett nytt konto igen som jag tänker vara mer försiktig med. Jag vet itne varför men jag är i level 19 elelr 20 med min Sorceress och har alla skill points kvar att sätta ut. Jag kan inte bestämma mig för vilket element jag vill ha. Jag vet att på Hell är nästan alla immuna mot Cold och Fire. Och det suger. Och jag hatar Lightning. Men men. Skit samma.

Ha det fin fint

* BOOM!

Och där krashade allt igen.......

* Josefin och Kieven, 1 år

14 Juli

Helt ofattbart. Det har gått ett år. Och det var öer ett år sedan jag träffade dig. Tror ju knappt att det är sant. Ett helt år med någon utan ett enda uppehåll! Detta går som en dans! Jag är så sjukt lycklig! Och allt snack om framtiden ger mig fjärilar i magen... Och jag såg massa fjärilar denna dagen. Här kommer lite bilder som får kortfatta dagen.


Jaja. Efter mågna regniga dagar här i Borås, så kom äntligen vår ettårsdag med ett underbart väder. Det var perfekt för en promenad.

Vi tog en väg vi inte tagit förut, ute i Seglora. Eftersom jag älskar att gå så gick vi långt och länge. Vi var dock tvungna att vända efter att Kieven fått allergianfall och nös ständigt av all pollen.










Pärlemorfjäril. Mycket diskussion det uppstod här. Tänker inte nämna vem av oss som sa vad, men en av oss påstod att det var en Nässelfjäril, fast en hona. Den andre påstod att det var en annan fjäril.

Jag insåg efter denna promenaden hur mycket jag faktiskt älskar naturen! Blev så lycklig av att se allt grönt, alla fjärilar, alla blommor och alla åkrar. NÄr jag blir stor och har råd att bo i hus och har körkort så ska jag bo ute på landet. Och jag ska ha stor trädgård som jag kan sköta om och trivas i.





När vi kom hem så skulle Kieven hämta ved osv. Så jag väntade i hans rum en stund. När han kom in så hade han plockat en jätte stor och fin bukett med blommor! Och det doftade jättegott, speciellt från rosen och alla Jasmine-blommor!













Han kom ävwen in med en skål med massa körsbär =3 *rodna jätte mycket* Så satt vi och pratade, och åt körsbär, vars kärnor vi spottade ut i papperkorgen.














På kvällen hade liljan slått ihop sig (eller hur man säger) och Kieven klämmer ur sig:

"Undra om den slår ut om man lyser på den?"

Men han är Kieven, min underbart smarta Kieven <3











Tillsist fick han öppna presenten jag gjort till honom. Ett fotoalbum som jag klistrat och tejpat och donat med i mer än 24 timmar vill jag lova. Men det var mysigt att ligga där på hans arm under tiden han bläddrade igenom varje blad med foton och massa text.




Ett underbart år som sagt. Och jag hoppas det blir många många fler <3







* Hem en snabbis...

Ja, nu sitter jag framför datorn hemma i mitt eget rum. Känns som att jag bor hos kieven nu för tiden. Men av någon anledning trivs jag lite bättre där än hemma... Men det har ju sina anledningar...

Men jag är hemma en liten snabbis nu i alla fall. Ska hem till Kieven igen om några timmar. Ska fira vår ettårsdag i morgon =3 *längta* hoppas vädret blir bra bara, så man kan vara utomhus och mysa ist för att vara inne. Jag börjar sakna solen känner jag. Men men.

Tänkte hinna spela lite Diablo 2 nu också. Så chupp!

* TOPP 5 (PC spel)



* Diablo 2, Lord of Destruktion

Jag har nu suttit i två dagar och bara spelat Diablo 2, LoD. Jag har mina perioder. Jag är en sådan där jobbig person som går runt och samlar hela tiden, så det tar 40 år innan jag får saker och ting genomfört. Men idag så dödade jag Mephisto (Baal's och Diablo's bror som är sista bossen i 3:e världen) och trippade nöjt in i fjärde världen.

Jag kör med Sorceress och är nu i lvl 25.
Jag har 8 st skill points kvar att sätta ut. Men eftersom jag vet att jag behöver alla tre element för att ta mig genom Nightmare och Hell, så tänker sätta ut dem lite senare. På Nightmare är nämligen väldigt många immuna mot Cold (vilket jag anser är det bästa elementet) och på Hell är många immuna både mot Cold  och Fire... Och jag hatar egentligen Lightning. Det suger verkligen.
Så jag tänkte vara smart och ha en sådan där snubbe med svärd som använder magi som skjuter Lightning. Men han sög också. Blir så frustrerad!

Men men, jag ska vara glad att inte alla  fem världarna är som andra världen. Ökenvärlden. Finns nog inget monster jag gillar där. Speciellt inte Duriel (sista bossen som är en kombination av skorpion och larv) Jag HATAR honom! Så jävla svår! Han är svårare än alla andra senare Bossar (Mephisto, Diablo och Baal) Kanske är för att utrymmet är så litet att vara på... Men men.. Hatar honom i vilket fall....


* Farfar 75 år


Ja, min farfar fyllde 75 år idag så vi var där i några timmar och firade honom. Det blev mycket alkohol och skämt. Detta köpte vi till honom (en stor whiskleyflaksa på 4,5L och en gigantiskt grattiskort som jag kladdade massa i).Det var väl oerhört trevligt att få träffa alla igen måste jag säga!

På hemvägen så svängde vi förbi Mc Donald's och jag kunde inte låta bli att köpa en plusmeny. Nu har jag bara ett glas kvar att köpa, och det kommer nästa vecka och den färgen är då lila. Inte min favoritfärg om jag får säga det själv, men det hör till. Goa glas måste jag säga. Älskar dem. Så ni som låtit bli att köpa plusmeny har verkligen missat något. Men men, nu ska jag nog pallra mig ner i sängen. Ska umgås med Alicia i morgon var tanken. Och hon tar på krafterna, så det är bäst att lägga sig tidigt så man inte blir FÖR trött i morgon ;-D hehe. Men men.... Ska väl smsa med kieven i några timmar först ;D samtidigt som jag spelar mig till sömns med pokemon... JAJA, enough...

Godnatt kära vänner och ovänner och okända och bekanta




* Ben & Jerry's

Gosh, det gick väl inget vidare att övningsköra. Eller ah, på slutet gick väl det bättre. Jag har sådana problem med kopplingen. Jag förstår inte varför. Det är så himla mycket lättare på mopeder och cross för då sköter man  kopplingen med händerna och behöver inte tänka så mycket på fötterna.... Bilar är jobbiga...  Kieven, skaffa körkort snart så du kan köra runt på mig!!! För jag kommer nog itne ta det än på länge...

Igår åkte jag hem från Kieven efter att ha vart med honom nu i några dagar. Tänkte att vi får väl ha en helg för oss själva (utan varandra alltså). Dessutom pluppar väl hans mamma ut en unge snart också, så då tycker jag att det är viktigt att han är hemma och tar hand om sin mamma. Men sen om han gör det vet inte jag :-P Men i alla fall. Jag unnade mig lite Ben & Jerry's igår. God damn vad gott!  har testat två olika nu...




Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie

Fruktansvärt god och krämig.
Chokladglass med brownies i. Mums.
Men smaken blir ganska tröttsam efter en stund, så ah.
Ha något att dricka bredvid.







Ben & Jerry's Bogemi 'n Raspberry

Också fruktansvärt god.
Vaniljglass med hallon och brownies.
Låter kanske inte jätte gott, men personligen
tycker jag att denna är godare än överstående.
Observera då att jag älskar choklad men ändå tycker såhär!

* Övningsköra



Ja, då var det dags.. Fyller 20 i september coh har endast övningskört två elelr tre gånger tidigare. Men nu när skolan är ur vägen så får jag förhoppningsvis mer tid för körkortet. Morsan är rätt upptagen dock... Men men. Sitter här och väntar för fullt nu på att mamma ska komma hem.

Men sitt inomhus nu i några timmar, I can be dangerous.