* Shopping!

Ja, det händer ju inte varje dag, en gång i månaden bara. Och självklart är det samma dag som studiebidraget kommer. Haha. Har nu införskaffat mig både nödvändiga och önödiga saker. Glasögonen var onödiga eftersom ajg redan hade ett par. Men prestige satt bättre. Dock ville jag ha med spegelglas, fast då ahde jag fått pröjsa 100:- extra, och jag betalar helst inte 199:- för ett par solglasögon. Tur att jag hade Rania med mig, annars hade jag nog aldrig kommit därifrån, i alla fall inte med glasögon.


* Havrescones

Jag kom hem och var sugen på pannkakor. Tyvärr hade jag ingen Kieven som kunde göra det åt mig, så jag bestämde mig för att göra lite scones. Jag använde mig av ett grundrecept på scones, fast la i havregryn. Jag tycker det är gott. Sedan lät jag bli salt, gör oftast det när jag bakar. Vet inte varför. Känns som att det snor för mycket av smaken. Bilden har jag dock googlat fram, eftersom jag inte har någon kamera och kan ta egna kort. Haha.

* Chokladmuffins med hallon

Tänkte bjuda lite på nått supergott nu. Helt värt att testa! Jag brukar baka dubbel eller trippel sats, för jag vet att dom går åt.

* Canon Digital XIUS 100 IS

Oh, vad jag vill ha den här kameran! Men den är dyr. Jag vill ha den innan Swedenrock så att jag kan ta bra bilder på banden som spelar. Oh vad jag vill ha den! Jag har ingen kamera alls nu. Buhu. Fan. Den kostar 2 990:- som billigast i stort sett. Och då har jag kollat på beställningssidor också, men med inräknad frakt så ligger den på ca 3 000:- också. Jag är deprimerad.....


* Hur vet man att man är speciell?

När känner man sig speciell? Och varför gör man det?
Bra frågor tycker jag.  Och vad är det som avgör om man mår bra eller inte? Ni som känner mig vet att jag är en mycket analystisk person, i alla fall de som känner mig väl vet om det. Nu det senaste året [sedan en viss händelse i maj förra året] har jag förändrats väldigt mycket och jag tänker sjukt mycket. Mycket mer än vad jag tidigare gjort.

Den senaste tiden har jag lagt mina tankar på "Hur vet jag att jag är speciell?" etc.
Ja, som vanligt har jag inga svar, men jag har funderingar och mina aningar om saker och ting. Jag vet inte vad som får mig att känna att jag är speciell. Men helt plötsligt dyker känslan bara upp ibland. När man får underbara komplimanger eller när man får mycket uppmärksamhet av en större folkgrupp. Det sista alternativet är väl det mågna strävar efter, andra strävar efter bekträftelse till första alternativet. De som lägger ut nakenbilder på sig själva på nternet etc. Dom känner sig itne speciella förrän de får bekträftelse om det. Sådanna människor behöver en partner. Har dom redan en så behöver de en bättre som kan tala om för dem hur värdefulla de är. Vad är vitsen att gå omkring och visa upp sig i underkläder? Räcker det itne med att visa upp sig för den som betyder något? Eller söker man bekräftelse från andra människor OCKSÅ? Är man inte nöjd med det man har då?  Vad söker man? Är man inte tillräckligt tillfredställd?

Jag är en av alla dem som vart där. Jag har lagt upp bilder på mig själv i endast underkläder för uppmärksamhetens skull och jag står för det. Men det var längesen och jag tror att jag gjorde det av ovan nämnda påståenden. Jag vill itne vara en värdelös människa. Jag vill vara nöjd med mig själv. Men jag vill inte gå runt och försöka visa mig sexig och klä mig utmanande för andra människors skull. Det är sådant jag helst vill hålla för mig själv och för den person jag tycker om. Jag ser ingen anledning till att gå runt på festivaler med endast tejp över brösten eller dylikt. Varför?! Vad söker människan?! Jag blir så förbannad.

Jag känner mig mer speciell om jag får komplimanger från någon person jag känenr som står mig ganska nära, än massa randoms som aldrig har sett mig förut. Jag sparar min kropp och min glädje till personer som betyder något för mig. Ne fan, jag klarar itne av att blogga klart... Jag blev förbannad nu. Jävla människor. Jag hatar människor.

* Snart Sweden Rock!


Snart snart snart... En vecka kvar bara, sedan packar jag sönder inför årets stölrsta upplevelse! Nej, kanske inte. Balen och studenten kommer nog vara värda att minnnas också, men jag ser så mycket fram emot detta! Jag har längtat som attan. Jag var jätte orolig i början när jag köpte biljett ihop med kieven. Att kunna våga köpa en festivalbiljett till en festival som liger ca 6 månader framför oss i tiden.. Det är vågat. Vad som helst kunde ha hänt. Men nu har det inte det, och jag är gladare än någonsin.







Ska in till skolan om en kvart, pirrigt må jag säga. Har inte vart på mina bildlektioner så mycket nu det senaste. Känns som att jag riskerar att få IG med tanke på att jag inte gjort vissa uppgifter. Men jag tänker stämma läraren eller något om jag får IG, för jag har inte fått någon IG varning. Och det krävs att man måste få om det skall sättas IG. Jaja. Fryyyyyser, men ute är det varmt! Har vart ute o gått med Alicia från 10:00 - 10:50. Hämtade mina cider som blev över från i lördags också. Gah, nu måste jag sluta skriva. Chingeling!!

* Rock 1 i 1

Ey!! Festival i Fristad den 30:e!! ZiKK ska bland annat spela. Kom dit! Jag ska dit :-P


* Alli 20 år

Fast hon fyllde igår får jag väl säga då, med tankepå att klockan är över tolv. haha. Festen var helt okej! mycket goa skratt och gamla vänner :-) fick även löst det där knasiga som uppstått mellan mig och calle. han var inte alls sur på mig, som jag trodde. pratade med honom i telefon i ca en kvart tror jag. hehe. men gött det iaf. finns väl inte mycket mer att säga om kvällen, mer än att jag sitter här ENSAM nu och ångrar mig att jag inte följde med hela gänget tillkrogen. visserligen sparar jag pengar på detta, men aj. det gör ont. att sitta lullig ensam hemma en lördagskväll är inte okej. tänkte nu slänga upp lite bilder och låta bilderna tala för sig. tjo!












* Dumma router!

Jag blev riktigt hysterisk förra helgen. Min bror kom hem från sitt lan och när jag kopplade in hans dator i nätverket så la vår router av... Det bara dog! Och vi kommer endast åt huben via routern.. Så jag blev galen. Så jag har vart utan internet i nästan en vecka! Men idag fixade vi det och nu är allt som vanligt. Förutom att vi har en ny router ;D

Veckan har vart helt okej, har i princip bott hos kieven. Jag har vart hemskt sjuk men det gick över efter att jag fått reda på att jag fick G på nationella provet i matte b. Så jag behöver inte gå på lektionerna längre fram tills vi slutar. Superskönt att höra. Så nu lider jag bara av eländig hosta. Speciellt på morgonen får jag hostattacker som skär i halsen. Det kittlar och är obehagligt.

Jag tänkte även påminna folk om att komma på modevisningen  som Fashion United har på fredag nästa vecka.




Idag har jag försökt få så mycket som möjligt gjort, fast det har knappt hänt någonting. Jag åkte vid elva från Kieven i seglora in till stan. Där var det marknad, men jag kände inte för att gå runt där i regnet. Så jag åkte hem, gjorde lite kaffe och satte mig vid internet (äntligen). Efter det börjaade jag o mamma greja med min balklänning. Sedan kom vi på qatt jag behöver den BH:n jag skall ha eftersom jag kan inte sy klänningen med en annan BH för då blir det knas. Så vi for ivåäg till knalleland för att köpa min så kallade "Magic Bra". Dock tog allt låååång tid, så vi var där ända till kl 19. Jag köpte halsband att använda på balen och handskar.

Jag köpte även halva Alicias present också. Hon fyller år i morgon, hela 20 år! Tant-Alli !!!!

Nu orkar jag inte skriva mer, ska käka lite. Tjupp!

* Färga håret!

Snart kommer Kieven... Eller ah, om en timma kanske. Då ska jag färga håret. Och det är itne av den anledningen att jag inte kan färga det själv, utan Kieven vill kolla på..... Jag känner även att jag måste göra något åt min tråkiga utväxt som dykt upp. Den får bara inte vara där. Ska för övrigt använda mig av Schwarzkopf Brillance. Älskar Schwarzkopf! Anhvänder nästan alltid det när jag färgar/bleker.. Meeeen jaja. Nu ska jag städa lite så man kan vara mer än bara en person i mitt rum. Visserligen är jag och Kieven som en person, men det hör inte hit! Chaaooo!




* Utställning på Flaménska



Ni kan läsa om detta på:
http://www.bt.se/kultur/morgondagens-konstnarer(1318530).gm


I förrgår (tisdags) var jag med i tidningen. Jag blev intervjuad av en snubbe från BT som var och smygfotade dagen innan utställningen skulle äga rum. Sjukt trevlig kille måste jag säga. "Hello Rocker!" Var det första han sa till mig när vi skakade hand. Sedan visade han sitt nitbälte och sa att han också är lite rockig :-P Sedan gav han komplimanger hit o dit. Till sist slängde han ur sig att jag liknade Joan Jett :D lite happy jag blev, det har jag aldrig hört. Det har alltid vart Avril Lavigne. Och Joan Jett är supercool, jag gillar henne skarpt. Så tänkte slänga in en bild här på henne, för er som inte vet hru hon ser ut, elerl vem hon är. Mest känd för låten "I love rock 'n roll", som för övrigt superbitcjen Britney Spears har gjort en fruktansvärt dålig cover på.


Lite tuff är hon allt. Hmm, jag fick jätteont i halsen igår kväll, jag vet inte vad som hände, det bara small till. Och nu kan jag knappt prata. Så jag struntade i att åka till skolan. Visserligen skulle jag ha haft betygssamtal idag. Visserligen skulle jag arbetat med grafiken idag. Visserligen skulle jag lämnat in 500:- för balen idag... Visserligen orkar jag inte. Jag äter apelsin för övrigt! Har itne ätit apelsin såhär sen jag var ltien typ. Det var faktiskt ganska gott. Jag trodde inte det. Det är så jobbigt att skala bara. Hehe.

Jag fick låna min brors NintendoDS i söndags så att jag kunde föra över några Pokémon från Diamond till Pearl. Så jag är massa happyf ace nu.

Sedan villjag bara passa på att säga några saker... Är du lycklig, så ta vara på det som gör dig lycklig. Jag har många gånger inbillat mig att jag mår dåligt och försökt grubbla över saker bara för att må dåligt ENDAST för att kunna förstå hur bra jag haqr det. Man måste vara olycklig för att kunna bli lycklig. Lycka är överskattat. Alla vill vara lyckliga. Men man mår bra av att må dåligt också, om du förstår. Och att bli tröstad är bland det finaste jag vet. Så ibland inbillar jag mig att det inte alls är bra mellan mig och Kieven, jag nästan VILL att det inte ska vara bra. Bara för att kunna förstå hur bra jag har det. Lyckligast blir jag oftast när jag märker att det inte finns något att störa sig på, vilket händer 99% av alla gånger jag försöker komma på något dåligt. Men det jag vill säga är; ta vara på det som gör dig lycklig.

* Svaghet

Ja, svaghet.... Vad är det? vad innebär det? Hur vet man om man är svag? Och när är man det?

Jag tänkte dra lite egna tankar och åsikter om det i detta inlägg. Skriv gärna en kommentar om du känner att du inte håller med eller om du stämmer in fullständigt.

Är man svag för att andra säger att man är det?
Är man svag för att man inte vågar ta för sig lika mycket som alla andra och väljer att stå lite bakom?
Är man svag för att man inte talar högt om sina åsikter?
Är man svag för att andra säger att man är sämre än dem?
Är man svag för att man inte står för sina handligar?
Är man svag för att man ljuger?
Är man svag för att man inte orkar engagera sig?
Är man svag för att man är blyg?
Är man svag för att man tar allt för givet?
Är man svag för att man inte har hög ekonomi?
Är man svag för att man inte tränar lika mycket fysiskt som andra? 

Ja, när är man svag egentligen?

Jag känner mig svag...
...när allt går åt helvete och förändringar bara väller in som stora vågor slår mot bärgsklipporna. När förhoppningar krossas och man inte ser några bra möjligheter. Jag känner mig även svagare under de dagar som vädret inte bidrar med solsken och när kärleken inte känns tipp topp. Visst, jag vet att livet inte alltid är en dans på rosor, [har inte riktigt fattat det uttrycket än. Visst är rosor underbart vackra, men aj aj aj. De har ju taggar!!] men sjävklart vill man må bra? Jag känner mig som svagast när jag blir sårad, speciellt av dem jag tycker om.

Jag är en person som tänker väldigt mycket, som endel kanske redan vet. Det gör att jag ibland kan haka upp mig på småsaker. Och det var precis det som hände mig idag. Och bara för att det gick snett så gick allting efter det utför. Allting verkar ha uppstått av ett rent missförstånd och sedan beror det väldigt mycket på mina grubblingar och min paranoia. Jag vill aldrig framställa mig själv som elak eller ond. Jag vill att människor ska tycka om mig och jag älskar att tycka om människor tillbaka. Men saken är den att jag har oerhört svårt att släppa in folk. Är det en svaghet? Min sämsta svaghet är nog just.... att jag inte klarar av förändringar. Fast klarar av och karar av, Det är väl ingen som tycker om när något förändras negativt. Men ibland HATAR jag när saker och ting förbättras. Jag kommer med all sannorlikhet bli en gammal kärring som kommer köra frasen "Det var bättre förr" vääääldigt ofta. Men tillbaka till ämnet.

Jag vet knappt om jag kan med och skriva vad det var som pågick i mitt huvud idag. Jag kan absolut inte med att tala om situationen, vad det var som´fick mig sådan här. Eller vågar jag? Tja, vad kan hända. En rosa kanin kanske kommer och biter mig i örat (Grrrrr) Ne men aja. Det är väl ganska schysst att tala om vad som hände istället för att bara dra massa förklaringar utan att du fattar vad det handlar om? Nåväl. Dagen började dåligt...........

Det var regn och äckligt väder. Vaknade runt sju och väntade på att Kieven skulle vakna. Vi befann oss i Seglora för övrigt. Jag visste att jag var tvungen att åka in till skolan och det störde mig oerhört mycket, Men jag hade några ljusa tankar i huvudet; Kieven hade bestämt att vi skulle äta Thai-buffé senare. Jaja, vi pallade oss upp och drog tíll skolan. Väl där så insåg jag att jag inte hade något där att göra. Så satt i 40 minuter och väntade på att Kieven skulle sluta sin gitarrlektion. Efter det drog vi till Thai Silk och åt massa god friterad kyckling <3 Kieven bjöd också, söt är han. Och på talan om söt, han hade lockigt hår idag! Alltså, han hade itne plattat det, vilket han gör i vanliga fall. Efter buffén drog vi hem till mig. Kieven sov lite... Sen bestämde vi oss för att dra på bio....

----- Här dog mitt internet och resten av mitt jätte långa inlägg försvann. Får se om jag orkar skriva allt igen -----

Ja, vi bestämde oss för att dra på bio. När vi skulle in till stan fick vi skjuts av mamma till bussen, vilket var tur, för bussen var fyra minuter för tidig? Och det värsta av allt var att chauffören hade mage att åka precis när vi gått på bussen. Han skulle väntan, eller hur?! Tänk alla de stackare som missade bussen på grund av honom. Detta var första grejen som bidrog till min kassa dag. Men men, jag o Kieven hämtade ut biljetterna och väntade på Maud och Anton som också skulle vara med, naturligt vis. Och det blev lyckat, förutom att Anton pajade min plan att sitta bredvid Maud :-P *slå jätte hårt på* Wolverine-filmen, minns inte vad den hette exakt nu. Den var sjuk bra i alla fall. Men ja, efteråt. Det är väl egentligen detta jag riktar hela inlägget mot egentligen. Jag känner mig urlöjlig som ens reagerade som jag gjrode, jag förstår inte vad som tog till mig.  Jag vet knappast om jag törs tala om vad situationen gäller, för det skulle få mig att framstå som väldigt löjlig. Men eftersom jag står för att jag är löjlig så kan jag lika gärna berätta... Jag blev ledsen för att Kieven inte följde med mig hem..... *Skämmas lite*

Alltså, det är ju klart man blir ledsen, fast jag blev av någon anledning krossat ledsen. Och det beror på att jag föreställde mig det värsta; att han inte ville följa med mig hem. Anledningen till varför jag kopplade det så är ganska långsynt.. När jag sa att jag ville att han skulle följa med så sa han "Vill jag verkligen det?" Och antagligen var hela frågan väldigt oseriös. Och det var precis så jag tolkade det.... tills han inte följde med :-P Jag skäms över att jag faktiskt sjönk så lågt som att använda mig av de femenima dolda signalernam sAllt gick bara utför och det slutade med att jag faktiskt gick på bussen utan att säga hejdå. Sedan satt jag där med skakiga händer och ångrade mig sjukt mycket. Men det jag hoppades på var att han skulle gå på bussen. Men när den startade förstod jag att han måste ha gått till sin buss och då sjönk mitt humör till zero. Jag blev arg?! Och otrevlig...

Jag har knappt sagt ett ord till honom sen dess. Och det är nu jag börjar inse hur kass och löjlig jag är. Jag känner mig verkligen som allt det där man borde känna i min situation. Liten, ynklig, vek, dum osv.. Känns så dumt att höra av mig nu bara, klockan är så pass mycket. Han ska jobba i morgon. Får hoppas att han sover och inte ligger o grubblar över något. Men fan.. Nu känner jag mit jätte hemsk. Kankse ska skicka ett sms i alla fall... D'oh... Men vad ska jag skriva? Förlåt? Neeeh... Jag kommer väl på något..

Men nu tror jag ändå att det är dags för mig att stänga av datorn. Sitter på mammas bärbara dator i sängen...... Nej nu blev det fel... Jag sitter i sängen med mammas bärbara dator. Så!! Min dator vill inte starta, så där har ni skälet till varför jag inte vart inne på msn idag. Men i alla fall... Puss på er, men massa massa massa pussar till Kieven<3 Hoppas du sover sött, älskling.. Juxxe älskar dig =3

Ah, hejdå!


* Cruising

Ja, jag var ju på min första cruising i lördags med Emmelie, Lina, Fredrik, Andreas och Jerry. Fruktansvärt trevliga människor. Jag blev kanonfull och ringde Kieven och fumlade. Frågade nog honom fem ggr om han kunde dansa bugg XD Haha. Jag lärde mig liiiiite av Andreas. Oj va kul det var. Så nu vet ni vad ni ska göra med mig när jag är full. Haha, det lät knäppt. Men dansa buggish med mig! Tänkte slänga in lite bilder från kvällen nu. Shupp!



Ja, herre gud. Vi var hemma i Borås vid halv sju på söndagsmorgonen. Och då begav jag mig till Seglora för att "sova" hos Kieven. Han satt uppe hela natten för att vänta på mig, lite cutie han är. *pussa på* Elelr så var det för att han meckade med datorn. Skit samma, han var vaken när jag kom dit iaf. Så min lördag var väldans trevlig. Detta måste göras om snarast :-)


Baaaaaaaaaaaii så länge

* Fan

Fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan Fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan

Detta är inte okej. Jag vet inte vad jag ska säga om det, jag vet inte ens vad jag tycker om det. Jag vet inte ens hur jag känner angående det. Detta kommer sluta illa. Det kommer det göra, om jag inte ändrar mitt fucking jävla tänkande snart. Antar att det finns fler där ute som vet hur det känsn att känna att det bara är man själv som bryr sig. Men man mår lite olika beroende på vad det är man bryr sig om. Jag är frustrerad, det säger jag rakt ut. Ledsen skulle kunna vara ett starkare ord som beskriver mig bättre dock, men jag tycker om ordet "frustrerad" av någon anledning.

Saken är den att jag är rädd, tror jag. Ja, rädd är jag nog. Saken är den att jag vart mycket rädd nud et senaste och skulle behöva chilla lite nu framöver. Lugna ner mig lite, dvs. Så denna veckan tänker jag bara ta det lugnt. Jag tänker hålla till här hemma i Frufällan, kanske ta en prominix med Alicia. Om vädret är fint. Jag ska försöka gå till skolan dessa två dagar som återstår (är tydligen ledig torsdag och fredag). De två dagarna ska jag också vara hemma har jag precis bestämt. Kanske kan åka och sola med mamma och ta en fika. På lördagen blir det kanske utgång eftersom vi inte lyckades så bra med det förra helgen. Så nu tar jag några sista hetsade andetag, sedan börjar jag med de lugna.... Sådär ja!

Baii

* En vanlig lördag

Och jag är inte med Kieven?! Det händer inte så ofta! Känns lite mysko, men det funkar. Försökte att peppa folk igår för att hänga med på krogen idag, men det gick inte jätte bra [jag är medveten om att det är särskrivining men jag tycker att det ser bättre ut!!!!] Så det blir väl inget med det. Ska försöka nästa helg i stället. Btw, i mrose jag vaknade av att mobilen vibrerade under kudden, ja den ligger alltid där när jag sover, och det var Emmelie som skickade sms. Jävla glad jag blev!

"Heej va ska du göra idag?
Det finns ene plats kvar i bilen om du vill med på cruising..
Puss"


Så i eftermiddag (om ca en halvtimma) kommer Emmelie och hämtar mig och vi drar in till Borås en sväng. Sedan åker vi vidare mot Ulricehamn osv. Ska till Tidaholm eller vad det nu hette. Kommer itne ihåg om jag satt min fot där någongång i livet, emn har säkert åkt på genomresa. Så ikväll kommer ölen som jag skulel druckit i torsdag att gå åt. Älskar att åka i fina bilar. Man känner sig inte bara cool och grym, man känner sig fri och snygg också. Haha. Speciellt med en öl i handen. Ska bli spännande att få se vad för bil som gäller denna gången.

Jag blev även sjukt sugen påa tt åka emd Carina till Kroatien i sommar när vi snackade om det igår. Gratis boende för mig ( y ) Men bara själva flyget kommer nog gå på ca 4000:- Känns inte riktigt som att jag kan skrapa fram det just nu. Men får se! hade vart sjukt nice. Men men, nu måste jag pissa och sedan göra i ordning mig lite. Ska snart åka. *Pepp*

Ha en trevlig lördag!

* Kulturveckan '09

Usch.
Blä.
Gosh.
Buhu.
Tårar.
Besvikelse.
Mummel.

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om hur DÅLIG denna kulturveckan har varit. Sämsta någonsin. '08 var bäst. '07 var helt okej. '06 var jag inte med på. Jag är så sjukt besviken. Men jag tror det beror mycket på att jag inte kände lika många detta året som förra året. Då kunde man variera sig lite. Det kunde jag inte nu. Men jag är väl skyldig att lägga upp lite bilder trots allt. Men dem lägger jag i slutet av inlägget...

Jag måste även tillägga att jag inte fick anställning på UpZone. Jag hade för höga förhoppningar, så jag blev ganska besviken och så. Men det är bara att bita ihop. Något arbete kommer jag väl få så småningom hoppas jag.

Jag har ny design nu på bloggen, även om det bara är en liten förändring. Jag har bytt och förstorat min visningsbild. Gjort en länk för er som vill bevaka min blogg... Sedan har jag redigerat de olika rubrikerna; Senaste inlägg och Historik. Men nu orkar jag inte skriva mer. Klockan är mycket. Sååååå ah.. här kommer lite bilder. Valde ut 10 st som får samanfatta veckan. Godnatt på er, gott folk.












* V... som i Va fan...

Jag orkar inte detta mer... ABC-grejen alltså. Kan ju inte uttrycka det jag vill i rubrikerna.. Så nu görj ag ett nytt inlägg.....