Bakat bröd för första gången!

Gött! Har bakat bröd för första gången. Blev klassiskt ljust lantbröd :-)


Bullbak

Inte nog med att de enda gångerna jag bloggar är på natten -jag bakar även bullar mitt i natten. Sista plåten är i ugnen nu.

Tråkigt nog är jag inte det minsta sugen på bulle just nu. Inte Kieven heller. Stackars bullar.


Pokémon Black & White 2

Åååååh vad jag längtar till fredag (12:e). Då släpps Pokemon B&W 2!!!! Självklart har jag förhandsbokat båda två :-)

Håller på för fullt att överföra alla mina pokémon till mitt senaste spel så jag har alla på ett o samma ställe. Sen är det bara och skicka vidare dom till nästa spel ^^

Hahaha, bortsett från Kieven och Jayden (och min resterande familj) så är nog Pokémon min största livsglädje. Och jag är 23 fucking år... Vem sa att man måste växa upp? Pfft! Jag har precis fått en "täckmantel" nu ju, om några månader kan jag (om jag nu skulle behöva) ju bara skylla på att det är Jaydens spel och Jaydens gosedjur ^^

Well well. Godnatt med er. Kl är ffs 03:32. Nästan så jag ska säga godmorgon.

:-*


Klipp Klipp

"klippte" av lite hår i förrgår med Kievens rakblad. Blev rätt tunnhårig, men kan äntligen tupera det utan att allt blir en enda hopsjunken boll. Inte så mycket att se dock ;-P haha men det känns gött!


Haha

Det blev inte så många bilder såg jag nu. Och inte kom dom i rätt ordning heller. Aja, fixar lite mer utförligt någon dag när kl inte är 01:34 på natten.

Sussa gott!


Litebilder

Eftersom jag är SÄMST på att blogga nu för tiden (och appen inte har tillåtit mig att göra nya inlägg förräns nu) så tänkte jag bjussa på lite bilder.

Kortfattat så kan jag säga att i nuläget har jag paus från tatuerandet då jag vill spendera den första tiden med min son. Han växer så det knakar och utvecklas väldigt snabbt.

Men men, här kommer lite bilder då, från augusti o framåt :-)