* Elakt April-skämt :(

Hittade detta på nintendo.se.....
[länk]

Fånga Celebi idag!

Celebi har hittills varit den enda Pokémon som inte gått att fånga till generation III och IV (Game Boy Advance-Nintendo DS) på vanligt sätt, men idag har du som förhandsbokade Pokémon HeartGold eller SoulSilver Version en unik chans att fånga Pokémon #251! Nintendo skickade nämligen ut specialversioner av de första spelen som såldes, så är du en av dem som redan har ett exemplar kan du fånga Celebi idag! Så här gör du:

Ge dig ut på promenad med din Pokéwalker (du behöver inte föra över någon Pokémon) och ta minst 15000 steg idag, den 1 april! Det är av yttersta vikt att du går alla steg idag, väntar du tills imorgon kommer chansen bokstavligen att gå förlorad! När du har gjort detta ska du föra över datan till Pokémon HeartGold/SoulSilver Version. Efter det ska du bege dig till Ilex Forest Shrine (se bilden) så kommer skogens röst - Celebi - att uppenbara sig framför dina ögon!

Gå fram till Celebi och prata med den så kommer den att utmana dig på en strid där du får chansen att fånga den. Glöm inte att ta med dig tillräckligt många pokébollar!

Konst Blogglista.se Personligt bloggar Personligt


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Postat av: Rania

för det första är det maränger ;D och Lucas lillasyster samt mamma har gjort dem :3

2010-04-02 Kl: 16:50:07
URL: http://raniaphoto.blogg.se/
Postat av: NaglarOfc

Hej!



Vi har startat en hemsida/e-handel som heter www.naglarofc.se där vi säljer allt du kan tänkas behöva för att styla dina egna naglar. Vi säljer allt från nagellack till nagelpynt för låga priser. Så glöm nu inte att gå in där och beställa!





Många kramar



Lovisa & Nanna / NaglarOfc

2010-04-02 Kl: 17:38:24
URL: http://naglarofc.se

RSS 2.0