* U... som i Underbart

Hade inte umgåtts med Kieven utanför skolan sedan förra söndagen, så det var underbart när han kom hem till mig i fredags. Hade saknat honom så jävla mycket. Det var spelning i Viskafors i fredags, men tog inga bilder så det kommer inga bilder. I lördags chillade jag och Kieven jätte mycket i solen. Det var hur gött som helst. På kvällen fick vi besök av Björn Linder, så Kieven och Björn satt o spelade gitarr resten av kvällen. Och i söndags hände inte mycket alls.

Något annat som är underbart är att det ÄNTLIGEEN är KULTURVECKA! Gårdagen sög dock, jag hoppas att det blir bättre idag, tisdag alltså. Visserligen regnade det som fan inatt, så det kanske kommer en skur lite senare också. Bara för att det regnade så mycket inatt så ser det mycket grönare ut ute. Och det kan väl stämma?

Jag har ingen egen kamera för tillfället, så jag lånade en av skolan igår. Den är rätt gay. Stor och klumpig och bara 3,1 megapixlar eller vad det nu stod. Men 10 x optisk zoom. Får väl hoppas att dom menar 10 megapixlar och 3 x optisk zoom ;D Har inte lagt in gårdagens bilder på datorn än, så vet inte hur bra/dålioga dom blir.

Igår var jag även ute och gick med Alicia. Och vad munnen gick känner jag. Haha. Innan dess var jag på Schenker i Viared och köpte massa märkessaker (itne alls likt mig!?!?!?!??!) Men 100;- för ett par jeans från Pepe London är ganska väldigt billigt. Så jag köpte två par jeans. Så köpte jag två par Pepe London skor också.

Men  men, nu ska jag ner och äta. Sen ska jag till skolan. Klockan är snart halv åtta. Lite jobbigt att jag inte ska hem mellan skolan och Rya åsar festen som är idag. Liiiiite schleten man kommer vara. Haha, aja. Pussssssssss

* T... som i Trött

Jag har ont överallt, gosh. Känner mig jätte klen XD

UpZone har inte hört av sig än, jag börjar bli ottålig. De skulle höra av sig till alla och tala om om man fick jobbet eller ej. Så ja, det börjar bli hög tid att få reda på det nu eftersom utbildningen är i morgon.

Igår befannjag mig i skolan ganska länge ihop med alla esteter fram tills föreställningen började, alltså 19:00. Det var menat att jag skulle ta 19:40 bussen hem, men så blev inte fallet för när jag gått runt skolan och kom till framsidan så står en långfärdsbuss där och massa väskor låg på entréplatån. Birge byxor? Blondt hår? "AAAAAAAAAANTON!!!!" skrek jag. Anton hade kommit hem från Sthlm med sin klass. Lite kul timeing jag fick in där. Men i alla fall. Jag stötte på Anton och han distraherade mig så pass mycket att jag missade bussen och det var väl precis vad han ville. För hans buss gick itne förrän en timma efter och hah ville inte vara själv. Maha. Så vi gick in i skolan o satt o tjötade -vid toaletterna- och runt åtta hittade Maud oss i ett roligt tillfälle. Haha. Vi spelade pokemon XD Men men..


Sedan vill jag även säga till er som läser min blogg så att ni inte har fel uppfattning om mig, jag är INTE positiv till droger. Absolut inte. Jag tycker det är oerhört omoget, beroende på hur långt man väljer att gå. Jag har haft vänner och lite mer än vänner som hållt på med det väldigt mycket. Och då snackar jag inte bara cannabis, utan LSD, Escesty, heroin med mera. Det har vibbat mitt huvud en aning. Men efter jag förtsod vad canabis gör så tyckte jag det var ganska okej, till viss del. men egentligen har jag itne jätte mycket att säga eftersom jag själv inte är drogmissbrukare alls, jag dricker väldigt sällan alkohol också. Men det är nog mest för att jag inte har råd tror jag. Men i alla fall. Ska man röka på så ska man göra det för att chilla och njuta av livet, tycker jag. Inte för att man tror att man är cool och ska göra det i exempelvis skolan elelr dylikt. För då är det endast för uppmärksamheten känner jag.

Nu har jag inget mer att säga förutom att jag tror att jag ska lägga mig i sängen igen.

Hey...

* S... som i Saknad

Saknad                  --> Kieven                 
Kieven                   --> Pojkvän               
Pojkvän                 --> Underbart           
Underbart             --> Våren                   
Våren                    --> Kulturveckan      
Kulturveckan       --> Öl                          
Öl                           --> Sommar              
Sommar               --> SwedenRock     
SwedenRock      --> Kul                       
Kul                        --> UpZone              
UpZone               --> Blivande jobb?  

Så kan det gå. Jag har jätte mycket träningsvärk just nu. Känner mig klen som får det efter bara så lite. Men jag har haft en grymt rolig dag! Jag var på anställningsintervju kl 11:30 på UpZone med fyra andra. Vi fick lära oss lite grunder som man måste kunna för att få klättra och hur och varför man måste använda säkerheten heeeeela tiden. Sedan hade de personlig intervju och talade om ifall vi skulle komma tillbaka för "finalen" ikväll. Jag blev uttagen tillsammans med tre andra från mitt team så jag återvände till UpZone kl 19:00 för en svårare utmaning. Vi skulle klättra och åka linbana på som högst 11 meters höjd! Det svajade på bra uppe vid träkronorna vill jag lova! Och min balans var inte på tipptopp heller, men det var grymt roligt. Jag hoppas verkligen jag får jobbet. Det skulle vara så himla kul att få jobba med något som man tycker är kul. Men i lala fall. De ska höra av sig senare ikväll via mail och tala om ifall man går vidare eller ej. Eftersom min dator måste vara avstängd kl 22:00 så kommer jag inte kunna somna, för jag antar att de inte skickar ut mailen innan kl 22.00 ikväll.

PIRRIGT!

* R... som i Roligt

Tööhöö... Jag gör allt annat än vad jag bör göra. har fortfarande inte skrivit rent analyshelvetet ;D Istället sitter jag i photoshop cs4 och leker. Gjorde två bilder nu som jag la in på min presentation på bilddagboken. Waha. Lite tråkig design kanske, men ajg orkar inte hur mycket som helst nu på morgonen. Får se om det går att lägga upp nu på bloggen, det ville inte innan i alla fall..




Jodå, det funkade ju bara finfint. Detta är min pojkvän för er som inte redan vet =3 Hanär massa söt och massa knas. Men det gör inget, för det är übersött. Dessutom så är han bäst också. MEN i alla fall, jag borde skriva min skit nu.. Chaoo!

* Q... som i Question

Jävla Q....

Jag vaknade långt före min väckarklocka ringde idag. JAG SKA PÅ ARBETSINTERVJU KLOCKAN HALV TOLV! Jag är jättenervös [observera min duktighet, jag skrev inte jätte nervös!] Ska träffas halv tolv till vänster om Borås Djurpark. Ska till klätterskogen, elelr UpZone som det nu mera heter.


Nu sitter jag och skriver lite fast jag egentligen borde renskriva min designanalys som jag gjort. Saken är den att jag vet inte vad föremålet om jag ska analysera heter. Det är en avanserad fällkniv skulle ajg vilja kalla det. Kiven kalalr det för Multi-Kniv. Tänkte googla lite sen för o se vad som kommer upp.

Tänkte även säöga att jag kommer att blogga rätt mycket nu, kanske varje eller varannan dag. Bli medlem på http://www.bloglovin.com och lägg till min blogg så ser du när jag uppdaterar. Jag personligen älskar bloglovin. Det går att bevaka bilddagböcker och massa annat också, inte bara bloggar.

Follow Josefin Bellini



* P... som i Pain

Pain in the ass!

Muuuhaaa, är du känslig så läs inte detta. Men jag råkade för första gången ut för förstoppning igår. Jag försökte bajsa från ca kl 15:00 till 16:15. Det gick inte. Jag satt alltså på toaletten i över en timma. Sen gick jag där ifrån. Sedan försökte jag en halvtimma till. Och sen lite då och då.... Somnade vid halv ett eller något inatt. Så skulle jag vart i skolan kl 8:00 idag men jag hade så ont. Gick upp 6:15 och satt på toan tills 7:00 eller nått. Det funkade inte då heller. Sen försökte jag då och då.. Sen, vid elva tiden, så släppte det! BOOM sa det så låg korven där. Jääääävlar va ont det gjorde. Och lång var den!

Nog pratat om bajs..

Projekt 3 börjar ta sig och jag blir allt surare och surare känns det som. Here, there and everywhere heter dans- och musikföreställningen. Jag har hand om sminket och igår pratade jag och fem andra medverkande med BT. Det fanns inte så mycket att säga, föreställningen har ju ingen vidare handling så att säga. Gällande min surhet då. Idag kom alla dansare och började rycka i sminket och locktängerna och menade på att dom skulle fixa sig själva. Men om nu alla ska sminka sig själva va fan gör då jag, Maria, Marina och Johanna där? Fuckheads... Jag sminkade Maud i alla fall och vi kulade oss lite. Satte i mitt löshår i hennes hår o det blev tuffigt. Skaffa svart underhår, Maud!

Igår hände någonting som skakade om mig rejält. Ni fick mig att inse något som jag inte alls tänkt en tanke på. Jag kände mig hemsk och bedräglig . En usel kompis. Det första jag gjorde i morse var att höra av mig till några av mina vänner och frågade dem hur de mår. Jag är dålig på sådant. Jag är van vid att alla hör av sig till mig. Förlåt alla för min dumhet. Jag vill inte förlora vänner för att jag är korkad. Så jag skruvade fast skruven igen och tänker skaffa mig mer tid åt mina äldre vänner, de som jag känt länge.  Jag har aldrig tänkt på att det är viktigt att höra av sig och visa att man faktiskt fortfarande finns där. Vänner växer inte på träd, som någon har sagt. Man ska ta vara på det man har. Och inte ha för mycket av det goda. Och det får väl vara mitt måtto nu de kommande månaderna.

* O... som i Oooooont!

Gosh... Dra mig baklänges. Jag har så sjukt ont i ryggen nu va! Jag var o fikade med Rania innan på Café Viskan. Köpte en bulle som ajg faktiskt inte åt upp?! Jag brukar alltid äta upp mina stora bullar jag brukar köpa. Kolla bara!



Men men... Som sagt, fikade. Efter det så fick man bära massa tunga grejer från systemet. Tack Rania för hjälpen! Kommer få en jätte bra helg nu tack vare dig :-* Tog nog mig 20 minuter att gå upp för Himlabacken här i Frufällan när jag skulle hem. Brukar ta max 7 minuter i vanliga fall. Geeeeez...

För övrigt är jag förälskad i mitt "nya" hår, som faktiskt inte är mitt om man ska vara långsynt, men jaja. NU är det mitt, det har vart någon annans innan. Wööhöö. Och solen steker på för fulla muggar och snart är det kuilturvecka och våren är här! Jaaa! Våren är här! Jag är bildkär idag känner jag, så jag bjuder på en solig bild, fast än den är tagen i en buss ;-P



* N... som i Natt

Inatt kommer jag att få sova ensam... Har inte gjort det sen i torsdags...

Vilken dag... Vaknade hur tidigt som helst och jag kunde inte med att väcka Kieven eftersom han skulle ha en jobbig arbetsdag framför sig. Så jag låg och väntade på att han skulle vakna. Det var väldigt väldigt tråkigt. Men tillslut så hände det. Efter en stund var det dags att gå upp, jag skulle ta bussen in till stan för att sedan sätta mig på ytterligare en buss för att ta mig hem. Väl halvägs till stan började det att regna och jag kände att denna dagen kommer att suga sååå hårt. Oh, yes indeed.

Inte nog med vädret... När jag satt och spelade Diablo 2 innan så så råkade jag lägga i en skull i en socketed item, dessutom i en ONÖDIG sådan. Och den skull som jag lade i skulle jag sedan ha kombinerat med två likadana och förbättrat. Men nej nej nej. Det hjälpte inte heller med att stänga av spelet eftersom jag spelade online,. Lite grinig jag blev.

Ne, usch... Jag kände inte alls för att skriva nu känner jag. Så jag lägger ner't. Baii

* M... som i Modevisning

Modevisning var dagens ord!
Jag har äntligen fått bilder av Joel Ahlgren, och jag tackar så hemskt mycket för dem. Många bra bilder, tack! Jag har även tagit min tid och gjort ett schysst collage, men inte samma collage som skall upp i skolan, naturligtvis. Det ska upp mycket fler bilder i skolan, på alla modeller. Vi har sammanlagt 130 bilder ungefär, jag plockade ut några nu bara, varav de jag tyckte var bäst. Jag har även redigerat vissa bilder som saknade kontraterna. Well, enjoy!


* L... som i Lätt

Men det är inte alltid lätt.
Jag hade nationellt prov idag i Svenska B, men jag klarade inte av att gå dit. Jag visste att jag inte skulle klara flera timmars ansträngning utan att gråta. Varför skulle jag gråta? Well, Felix har gått bort. Han dog av cancer och var bara två år äldre än mig. Livet hade just börjat för killen! Tragiskt när sådant händer. R.I.P Felix.

Igår la jag även ut 720:- på löshår! Jag ångrar mig lite, men det kommer säkert kännas gött när jag lärt mig hur man sätter i det ordentligt. Jag är nybörjare, jag får skylla på det! men jag fick hår ner till brösten i alla fall, lite längre till och med. Men det är clip-on, så jag har inte i det just nu. Ska fundera lite till om ajg kanske vill sätta i det permanent.

Solen är här! Igen... Förre veckan blev det snöstorm när man just trodde att våren kommit. Men nu är det plusgrader om nätterna, så jag håller tummarna för fullt. Det är även bara fyra veckor kvar till kulturveckan! Och ännu bättre, nästa vecka är det påsklov! Då måste man ju köpa påskägg kom jag på nu. Låter jobbigt.

Bilder från förra kulturveckan (för att påminna er om hru underbar våren faktisk är: