* D... som i Disco!

Ja, igår var det Discotema på Trägårn, ochd et var jätte nice. Masas nostalgilåtar ^^ hahaBtw, ni kan följa min blogg genom att klicka på:
 Follow Josefin Bellini

Igår vrq en helt okej yutekväll förutom att jag blev trött väldigt fort. Jag kände att jag komit ifrån utelivet också, fanv a kass jag är! Men det blir väl så antar jag... Måste försöka få tillbaka det, fast kanske blir bättre till sommaren. Har itne mycket pengar för sånt här egentligen. Gjorde åt nästan 600 igår tror jag, vilket betyder att jag har ca 400 kvar, och jag ska betala ina pokemonspel för ca 350:-..... det är synd om mig, aaah, det är det. så jag ska nog lämna tillbaka kjolen jag köpte igår. gillar brallorna mer liksom.

igår när jag skulle köpa brallorna o kjolen så trillade en tant inne på HM med rullatorn i rulltrappan. såg ut som att hon brytit både armar o ben när jag kollade ner. rullatorn hade åkt iväg hur långt som helst, och ah. rullträppan är ganska lång så det gjrode nog onmt tror jag. men hru dum är man då om man inte tar hiss när det finns. shit. bitiksbiträdet hade ändå sagt till henen att ta hissen. jaja, enveten kärring. hade dock skuldkänslor för det men men..

Lite efter det begav jag, markus och alicia till landvetter för att hämta upp carina som kommer hem över helgen från irland. så det blev utgång igår ikväll. nice nice.. men orkar inte skrivia så mycket om det. jag tog på mig alldeles för lite kläder och frös som en jude när jag begav mig hemåt. men det är väl som peter sa: "att frysa är en bra känsla, det är skönt. det är nästasn som träningsvärk, fast kallt" lite korkat sagt kanske, nu när jag tänker efter. haha, men det lät bra igår ( i )

Idag ska jag till alingsås med massa föl o kolla på när ZiKK har spelning.. vad som händer efteråt kan diskuteras. Pontus försöker att övertala kieven att ta bussen hem, vilket det nog lär bli. sen skajag få mina pokemonspel idag också, dom har tydfligen fraktats hem till min bror, trots att dom skulle kommit hit till frufällan. så mamma ska åka o hämta dom nu typ.. wiihooo... och kieven rä seg han har antagligen itne gått upp än, och klockan är tjugo i ett. men men, han är söt ändå.

Nu ska jag gå ner med min tvättkorg och lite för att sedan göra i ordnign mig lite.. Baii

* C... som i Cute

Det här med alfabetet verkar vara lite kul ändå, ska nog förtsätta ( i )
Btw, det är Rania som är cute, för hon fyller 20 idag ^^


Sakta men säkert kryper jag fram till studentdagen då jag ska lägga gymnasiet bakom mig för gott. Oj vad jag kommer sakna käraste Bäckäng. But I'll be back. Så länge jag har vänner där (och pojkvän?!) så kommer jag nog fortsätta att sätta min fot där om jag har tid för det.

Idag har jag endast haft formgivning i skolan, det var rätt sumpigt faktiskt. Direkt när man komer så får man en läxa. Yey vad glad jag blir, jag älskar läxor! Inte.. Men men, Kieven kom till lektionen sen och vi hade väl relativt trevligt. Aallt är relativt, glöm inte det! Är det någon som går o klämmer nå något som itne är det så kommentera så ska jag sätta dig på plats :-P Jaja, efter skolan åkte jag hem, grattade Rania på sin 20 årsdag! Sen spelade jag pokemon en stund. Sen fixade jag lite smått med bloggen, inte några stora förändringar men men. Tog bort massa länkar som jag inte använder. Som tex "kategorier" osv. Onödigt att ha för mig.

Jag har läxor till i morgon!! Gaaah! Jag borde göra dem snart, annars kunde jag lika gärna vart med Kieven. Just det ja, igår kom jag fram till att jag "glömt" mågna vänner. Och det tyngde mig rätt hårt faktiskt. Jag umgås knappt med Alli längre, inte med Daniel, inte med Rania, inte med Iron, inte med Ville och Calle och hela föredetta SP05K. Calle har inte ens pratat med mig sedan midsommar förra året! Jag måste skrämt bort honom rätt mycket. Eller så sårade jag honom XD  Meh, miss you guys :'( Värst av allt är nog att Carina har flyttat tror jag, det är nog grunden till omskakningen jag har fått. Sen är nog Kieven en orsak också, att vi umgås med gemensamma vänner istället för att umgås med ens egna. Jag känner att jag inte träffar alls många längre. Visserligen har jag knappt tid för det, men waaah, miss it! Men nu ska jag nog försöka göra min matte som Anton försökte förklara för mig igår över msn!

Hejdå!


* B... som i Beautiful

Och min pojkvän är beautiful.

Jag sitter nu i mitt rum och är ganska rastlös av mig. Jag har skolkat jätte ycket nu det senaste, förstår inte varför jag inte tar skiten på allvar nu när jag faktiskt behöver det som mest. *Slå på sig själv* Jag tänker mer än vad jag gör saker och det är ju inte så jätte bra. Fast tänka är ganska slött ( i ) Och igår klippte jag Kievens hår lite, han tvingade mig nästan. Men det blev väl okej hoppas jag.

I natt drömde jag något jätte konstigt, typ lite Silet Hill varning. Gick man in ensam i ett rum så ändrades hela omgivningen, det blev mörkt och man kom bort ifrån alla och det var en helt annan tidsgöjs och det kom fram massa monster. Jag var instängd med tre andra i ett hus, Kieven, Jesper och Anto's Sara ?!?! Jag var jätte kissig och behövde kissa men vågade inte gå på toan med stängd dörr med rädsla av att mörkret skulle ta mig. Så ah, utanför fanns en pissoar, där jag bad Kieven ställa sig, så kissade jag med öppen dörr. Bla bla bla.. När jag vaknade vågade jag knappt kolla runt i rummet, och jag svor att jag hörde ljud, typ stönanden osv. Sen måste jag ha somnat igen för jag hörde ljud från badrummet. Duschen startade och det lät jätte mycket. Dessutom var jag ensam hemma (i drömmen). Och jag gick ut i hallen och skrek med darrande och klen röst "Vem är på toan!? VEM ÄR DET?!" Så Stängdes duschen av och lampan släcktes och NÅGOT gick långsamt ut från badrummet och började gå upp för trapporna. Sen måste jag vaknat igen.. Och då hörde jag röster igen, och jag vände mig om och la mig mot Kievens bröst samtidigt som jag bluindade jätte hårt, shit va rädd jag var. Det bästa var att han besvarade det, han vaknade! Och han kramade om mig jätte hårt och pussade på mig. Sen kom jag fram till att ljuden jag hört var pappa som höll på nere innan han skulle till jobbet.

Igår formaterade jag min dator och bytte moderkort, så jag fick ladda ner massa program osv igen. Laddade ner det nyaste msn och jag blev helt galen på det, så jag har ägnat jätte mycket tid idag åt att hita Live Messenger 8.5, och tillslut hittade jag det. MEN det är på engelska, vilket gjorde mig besviken. Men skit samma. Jag har bara väldigt svårt för förädringar. Och igår när jag skulle bestämma upplösningen på bildskärmen så fick jag också spel, för jag hittade ingen som va bra, och gjorde jag det så blev all text osv avlång och ah. Kieven blev grinig på mig för att jag aldrig blev nöjd. haha.

Nu är jag jätte hungrig och mamam har precis vart och handlat. Så jag ska la ner o kika om vi har nått gott bröd.
Ciao!

* A... som i Ambitiös

Fast jag är inte ambitiös, inte just nu i alla fall. Allt jag gör är att skolka, skolka skolka och skolka... Trots att jag väckte Kievem tidigt idag så slutade det med att jag lät honom gå till skolan ensam. Jag vet itne varför jag gör såhär, jag måste vara helt fucking skoltrött. Jag borde även ta tummen ur röven o städa mitt rum och plocka ihop saker som ska ner i Patriks rum (som jag ska flytta ner i sen någon gång när pappa känner för att måla om där inne).

Denna natten har jag drömt om väldigt många personen runt omkring mig. Även sådana jag inte känner. En sådan person är Emma, Kievens ex. Jag vet itne va hon gjrode i min dröm, emn hon var där i alla fall. Hon hade addat mig på msn.  (I say w00t?!) Sen hade Anton ringt och smsat Kieven. Jag blev typ svartsjuk över att han smsade Kieven eller nått, så jag tog bort smset o sen sa jag bara att Anton hade ringt. När jag vaknade så kändes det väldigt verkligt av någon anledning, så jag var tvungen att fråga Kieven. Inte för att jag blir svarrtsjuk av att Anton smsar Kieven, men ah. Nått mysko va det... Sen drömde jag nått om modevisningen, jag, Maria och Maud fick trubbel (andra eller tredje gången jag drömmer det). Haha.. Jaja, nog snackat om mina drömmar.

Jag och Kieven har äntligen kollat igenom 6 säsonger av Family Guy, sås nart ska vi börja med Simpssons igen, känner att vi svikt dem lite. Egentligen vill jag nog börja kolla på det när det börjar bli varmt ute, så det blir lite nostalgi över det. Men men, vi får väl se hur det blir med den saken.

Jag kom precis på att detta är första gågnen på länge som jag skrivier här och inte mår dåligt ( i ) Och det är ju bra. Men det är nog för att klockan inte är så mycket än, dagen har precis börjat känns det som. Och då har mitt huvud inte börjat tänka än :-P

Jag är lite biosugen faktiskt, senast var 5 januari, men det är dock inte så länge sedan. Var ju värre då jag hade ett uppehåll från biosalongen i flera månader! Jag vet att jag och Carina gikc på Sweeney Todd när det var ganska kallt ute. Och dagen efter gjorde jag och Olle slut (för tredje gågnen). Sen gick jag inte på bio förrän jag och Kieven gick på bio =O Lääääskigt. Men nu är jag kissig, så jag ska kissa. Sen ska jag nog städa lite och spela Heroes of might and magic 3. Eller så spelar jag först.......................... ( 6 )

* Sometimes the pain you hide burns like a fire inside....

"With blood shot eyes I watch you sleeping...
The warmth I feel beside me is slowly fading.
Would he hear me if I calls his name?
Can anybody help me make things better?!
Your tears don't fall,
they'll crash around me......."

Om jag kunde så skulle jag gråta ut i din famn.
Om jag kunde så skulle jag skrika ut rösterna som far fram o tillbaka i huvudet.
Om jag kunde så skulle jag springa av mig all stress som jag bär på.
Men jag tänker inte gråta, jag har lovat mig själv! Att gråta hjälper ingen...
Och jag tänker inte skrika, det ändrar inget ändå.
Jag tänker inte heller springa, jag har varken tid eller motion för den sträckan som krävs.

"Var jag inte ärlig, fanns det mer att ge?
Vad är det som hon gömmer, varför får jag inte se?"

Det går inte en kväll utan att jag fryser och blir iskall av mina tankar. Jag vet knappt själv vad jag tänker på för det går så fort, jag fokuserar inte... Men alltid samma rädsla.. Eller är jag rädd? Jag kanske är påväg upp?

"Det kallas tvivel, det där som stör.
Ja, det kalals för en klump i magen och ett konstigt humör.
Och jag ser hur du tänker på nått, hur du längtar dig bort
som en fågel i bur.
En obehaglig distans,
en konstig känsla någonstans.
Det känns tomt, eller hur?"

jag känenr att detta inlägget går ut på citat, emn jag kan seriöst inte förklara hur ont jag har, eller vad det beror på... Och nyss fick jag reda på att Mötley Crüe kommer till Peace and Love.... DOM MÅSTE KOMMA TILL SWEDEN ROCK VA FAN! >__<

"Stjärnor glittrar vackert och det vimlar av passioner kan det tyckas.
Men inga stjärnor, inga himlar över dem som inte lyckas.."

Detta var allt för mig, hejdå....

* Hemska drömmar

Jag förstår inte varför man drömmer mardrömmar... Det är ju otäckt! Det är inte okej att en vit stor schäferliknande hund som är helt nerblodad står och skäller på mig medans dens matte står och håller lite lätt i kopplet. Jag sprang mellan två hus, mitt och Kievens. Fast det var inte våra hus.. Och jag sprang där flera gånger för jag inte klarade av att vara ensam. Jag knackade på hos hans grannar o frågade om jag fick sova på deras soffa. Men dom bara skrattade. Så började jag pendla igen. Men jag gick aldrig in hos Kieven, jag stod utanför på trappan bara. Och väntade.........

Jaja.. Skulle åkt till Falköping idag egentligen, men jag försov mig en timma. Finns ju fortfarande tid att hänga med, men jag känner inte för det. Hon ropade nyss på mig att jag ska komma ner, så jag får la ta en liten paus o gå ner till köket.. *går ner*

Sådär ja.. Igår var jag med Rania. Vi gick o fotade i parken tills våra händer frös till is. Då var det varm choklad som gällde. Hon lärde mig lite om systemkameran som jag lånat av skolan över lovet. Så jag ska lära mig lite mer om bländare och slutartid...

Jag får mail dagligen från modellerna från modevisningen jag, maud o maria ska ha. Allt fler av dem säger att dom inte ska vara med.. Nu har vi ca 2 a4 sidor... har redan blivit av med en a4.. och det är många som inte har svarat än.. lite jobbigt.. Har fått tag i en hårstylist med hjälp av Antonio (fick sms inatt!?!?!) hehe.. Och den killer har ffs spelat i Pokemon SM!!! Med kortspelet alltså... shit... Och folk tycker att jag är nörd xD Men men..

Ehm.. Jag har Kievens ring som har har fått av mig... När han får tillbaka den så kommer den inte se ut som den gjorde när han hade den sist... Men men, det är sånt som händer när man är tillsammans med mig. Varje ny dag väntar nya möjligheter och överraskningar... WOHO! Eller nått... Min älskling har för övrigt väldigt ont i ryggen... Han har vart stor kille och lyft massa träd o grejer ^^   *älska massa*